Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nainstaloval jsem program a zakouřilo se mi z notebooku ?

Dobrý den. Ze zvědavosti co se porouchalo ? , bych se rád dotázal na následujcí. Měl jsem doma starší notebook / 5let/, a chtěl jsem si nainstalovat trial verzi antivirového programu. Usoudil jsem, že bych mohl odzkoušet produkt jménem BullGuard a spustil jsem instalaci. Po započetí vyskočilo upozornění, že notebook nemá dostatečné hardwarové vybavení a může dojít k poškození PC. Takto tedy vědomě jsem v instalaci pokračoval, neboť mě ani ve snu nenapadlo, že krom pádu systému, může opravdu dojít k poškození PC. Což se následně i stalo, notebook okamžitě přestal pracovat /navždy/ a po chvíli jsem viděl trochu dýmu a cítil něco spáleného jež se z něj linulo. Pokud by snad někdo měl podobnou zkušenost a vysvětlení, zajímalo by mě, copak v něm schořelo. Zdali to třeba nemohou být ramky, jež by se dali vyměnit, anebo pravděpodobně je to něco jiného již v notebooku neopravitelného. děkuji za případnou nápovědu.
Změna předmětu, původně: Nainstaloval jsem program a zakouřilo se mi z notebooku ? ?
Změna kategorie, původně: Pokec (rh)

Předmět Autor Datum
jo, linux, ten umí udělat i kolotoč.
touchwood 08.05.2010 15:50
touchwood
Slovy klasika: Hardware, který lze zničit programem, si nic jiného nezaslouží. Osobně si myslím, že…
mia 08.05.2010 18:27
mia
Je to blbost, ten program nic v HW neznici a ani znicit nemoze (nejaku pripadnu hlasku si si prelozi… poslední
MM.. 08.05.2010 21:44
MM..

Slovy klasika: Hardware, který lze zničit programem, si nic jiného nezaslouží.

Osobně si myslím, že to spolu nesouviselo a byla to náhoda.

Je to blbost, ten program nic v HW neznici a ani znicit nemoze (nejaku pripadnu hlasku si si prelozil hodne blbo). Ak sa ti z notebooku dymilo tak ho mozes vyhodit, ak uz neni v zaruke. Prip. predat na diely (napr. display, HDD, mechnika, mozu byt este pouzitelne, ak tam pri tom spaleni nejaky DC menic nenadrbal na nich 20V namiesto 5V)

P.S. pricina moze byt v tom ze sa PC trochu vytazil, a nacata elektronika to nevydrzala. Co by sa stalo aj tak kedykolvek trebars aj pri spusteni internetu s flash animaciou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru