Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nainstaloval jsem si vir, jak ho smazat?

Dobrý den.Stáhla jsem si jednu hru která vypadala zajímavě.Samozřejmě už ze začátku ale nevím proč mi připadala nějaká divná protože když sem jí chtěla začít instalovat nějak divně mi přeblikávala tapeta.Po instalaci jsme chtěla hru spusti jenže se zobrazili jen nějaké údaje že chybí nějaký patch nebo co.Byla ta hra nějaká zvláštní a proto sem se rozhodla ji odinstalovat :'-( Jenže najednou se tam zobrazil anglický text,kterému sem moc neporozuměla ale bylo tam že you and your friends patched...a pak tam bylo něco o hardweru a konec končil posměčně že se uvidíme-see ya! :-D Hned mě napadlo že není něco v pořádku a taky že není!Icq mi nejde spustit antivir nic nenašel zčernala mi obrazovka a nejde mi změnit tapeta :'-( Prosím co mám dělat nemám zálohované data a newím jestli pc vypnout nebo ne Děkuji

Změna předmětu, původně: Asi hacker (martin.developer)
Změna kategorie, původně: Hardware (martin.developer)

Předmět Autor Datum
predchozi bod obnoveni, nebo do nouzoveho rezimu a pouzit antivir a antispyware. Edit: PC vypnout…
RedMaX 10.06.2011 23:38
RedMaX
Počítač se mi sám vypl z ničeho nic ale spustil se normálně jenže stejně tomu nevěřím že už je to v…
Andrea170 11.06.2011 00:10
Andrea170
do nouzoveho rezimu a pouzit antivir a antispyware Paranoidní použijou formát.
karel 11.06.2011 00:13
karel
napr. antivir ten free antispyware zase ten free nebo portable nouzovy rezim - spustis tlacitkem… poslední
RedMaX 11.06.2011 00:40
RedMaX

predchozi bod obnoveni,

nebo do nouzoveho rezimu a pouzit antivir a antispyware.

Edit: PC vypnout muzes, pokud uz nenajede, tak vyndas disk a data zazalohujes u kamarada na PC, potom se budes snazit opravit system.

Edit2: Pokud uz PC nenajede, tak lze take pres live CD Ubuntu zkopirovat dulezita data na externi disk - pisu to tu nekolikrat denne.

napr.

antivir ten free

antispyware zase ten free nebo portable

nouzovy rezim - spustis tlacitkem PC a mackas F8 dokud se neobjevi tabulka s vyberem, jedno z toho bude nouzovy rezim, az to nabehne oskenujes bud tvym antivirem nebo tim, co jsem na nej dal odkaz, antispyware doporucuju pouzit ten odkazovany, zkus ten portable, ja ho sice jeste nezkousel, ale mohla by to byt dobra moznost.

co ty body obnoveni? - spusteni si najdi sama pres google, ja nevim co mas za OS, obvykle se tvori sami treba pri instalaci aktualizaci, o vsechno co bylo instalovano po vytvoreni bodu obnoveni prijdes, takze vybrat ten nejnovejsi, ktery vznikl pred instalaci toho viru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru