Avatar uživatele
anonym

Najde se někdo fundovaný a odpoví mi ?

Není tomu dávno,co jsem se ptal,jak je možné,že jde opravit (gramatickou chybu) v odpovědi.Bylo mi vysvětleno,že pokud odpověď ještě nebyla ohodnocena,lze svoji chybu napravit.Nyní to již chápu,ale jak je možné,že si „někdo“ může opravit gramatickou chybu ve své odpovědi,která je vložená v diskuzi?!
To už mi hlava nebere!
Doplňuji:
Vážený doktore,ale to je,ty adminy,musí „někdo“ požádat,aby i tu maličkou chybičku opravili? A jak jsem zpozoroval,provedli to snad okamžitě,když jsem na tento veliký nešvar upozornil odpovídajícímu v diskuzi.P.S. Chceš důkaz?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, hanulka11, Drap, anonym před 4469 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Barbakane, jediné možné vysvětlení je, že admini mají mezi námi své vyvolené, kteří mají neomezený přístup stejně jako oni a jsou pověřeni dohledem na nís ostatní blbce. Admini to určitě nedělají, protože i když jim pošleš několi slušných a konkrétních dotazů neodpoví ani za měsíc. Jiná možnost mě nenapadá.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Tady máš můj názor, fundovaný nejsem:
Jsem přesvědčen, že někteří uživatelé jsou admini (nebo s jejich právy) a mám konkrétní podezření.
Rád bych, aby mne kdokoliv přesvědčil, že nemám pravdu! 😁
Řešíš ale neřešitelné podle mne, kašli na to, já to už skoro vzdal 😁

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Barbakane ,jsem tu již také dost dlouho a neznám to taky …nech to těm nahoře …admini tu určitě mají své koně…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Milý barbakane, opět s křížkem po funuse. Řešilo se už dávno a vysvětlení je prosté: Uživatelé nemohou zasahovat do textu diskuze, ale admini, kteří mají neomezený přístup, občas sami opravují zvláště křiklavé hrubky, u nichž je obvykle patrné, že se jedná o překlep.
Sám jsem to původně nevěděl, než mne zakladatelé poučili. Spíše mne překvapuje, že takový pamětník, jako ty, dosud v mnohém tápe.
P.S. Podle mých informací to někdy dělají na přímý požadavek, ale údajně i spontánně.
I když tak, jak to popisuješ mi možná ten, jenž mi to sdělil, také neřekl plnou pravdu. Zaznamenal jsem jen, že má dlouhodobou protekci, ovšem kodex mi znemožňuje jej jmenovat veřejně. Zkusím ti poslat mejlík s některými detaily, třeba se nám podaří odhalit jádro pudla. Jinak ostatní podezření by byla lichá. To, co nazýváš důkaz, může být jen podezřelá souvislost. Leč i tak zašli, netuším u koho jsi v diskuzi upozorňoval.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

www i drape,raději systém v bordelu,než bordel v systému.Já v tom budu tak dlouho šťourat až se dozvím pravdu,nebo se stane,že dostanu doživotní dištanc.

před 4469 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Já v tom také vrtal, maximálně tě může potkat to, co mne, že mi přišla hláška o zasílání podobných dotazů na mail pro admini s odkazem na příslušný odstavec kodexu.

před 4469 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek