Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nakopnutí WIN 7 - potřebuju instalační CD?

Zdarec!

Hele, už dlouho mi blbly vidle a já se furt neměl k tomu, abych si zalohoval data, zformatoval to a nainstaloval to znova. Pak se bohužel stalo, že to klelo samo a teď když mi to nabíhá (ať zkusím všechny možný stavy nouze a podobně), tak to napíše, že se nemůže dostat k jakési aktualizaci a tím to hasne.

A teď k věci. Když sem si kupoval notebook, tak sem ho dostal se seriovým číslem k sedmičkám, který je na dolní straně, ale nemám CD. Jak je to z hlediska legálnosti, když si WIN 7 sosnu někde na netu a zadám tam to moje SN z noťasu?

Tím chci přeinstalovat system a dostat se k datům na zalohu. (Aji když to zapnu přes live cd ubuntu), tak mi to za boha nezobrazí ten 500 giga disk. Kdybych ty UBUNTU chtěl instalovat, tak o něm ví, ale že by na tom byl nějakej system nebo tak, tak to neví... přitom ty wokna skoro naběhnou, tak to nebude zas tak poškozený...

A podotázka... nevíte jak se z live cd ubuntu dostat nějak k těm datům na disku, když live cd ubuntu o tom neví?

Předmět Autor Datum
Ked ten oddiel nevidis z aktualneho (ne 5rokov stare distribucie) live CD ubuntu tak je pravdepodobn… poslední
MM.. 19.05.2013 15:34
MM..

Ked ten oddiel nevidis z aktualneho (ne 5rokov stare distribucie) live CD ubuntu tak je pravdepodobne ten oddiel/data na nom poskodene. Najprv sa snaz zachranovat data (napr. testdisk, recuva, apod) a hlavne na ten disk nic nezapisuj. Alebo strc ten disk do ineho PC ako datovy ci tam nieco bude vidiet Win v tom inom PC

Ked mas svoje cislo Win tak si mozes zohnat instalacne DVD (spravnu verziu a OEM) kde chces. Spravidla ale notebooky maju aj moznost vstavaneho recovery (najprv ale odzalohovat data)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru