Avatar uživatele
anonym

Napadne někoho smysluplné vysvětlení?

Existují dvě lebky. Jedna je neandrtálce z Broken Hillu (Zambie),druhá pratura,ta je v Muzeu paleontologie v Moskvě.
Obě jsou,zdá se, prostřelené.

??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Miroslavst, iceT před 4875 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

…Objevily se dohady, jestli náhodou někdo vývoji člověka poněkud nepomohl. Stačila by jedna jediná genetická změna a z pračlověka by se stal člověk. Druhým krokem by bylo odstranění jeho největší konkurenta, neandrtálce. Ani to by pro vyvinutou civilizaci nebyl problém. Stačí rozšířit nějakou smrtelnou chorobu, na kterou budou reagovat jen neandrtálci. Až se srdce svírá při pomyšlení na takovou bakteriologickou válku, kdy novému viru padají za oběť všichni bez rozdílu, stateční lovci, jejich družky, malé děti. Neznámí genetičtí manipulátoři si na neandrtálce patrně občas vyrazili i s ručnicí. Svědčí o tom lebka neandrtálce z Broken Hillu (Kabwe) z Zambii. Jasně je na ní patrný kruhový otvor, který ze všeho nejvíce připomíná průstřel. Navíc na místě, kde by zásah střelnou zbraní způsobil okamžitou smrt. Mimochodem stejně dopadl jistý pratur, jehož lebka je uložena v Paleontologickém muzeu v Moskvě. Kruhový otvor má přímo uprostřed čela. Pratur však tento zásah přežil a kost se mu začal hojit, což je na lebce jasně patrné.

Budeme-li pátrat po totožnosti případných „stvořitelů lidstva“, daleko se nedostaneme. Víme, že nejspíše přišli z jiného světa, z jiné planety či paralelního vesmíru. Genetickou manipulací vytvořili člověka stejně jako my geneticky upravujeme zeleninu. Jistě k tomu měli své důvody. Potřebovali levnou pracovní sílu? Dárce krve a materiál na transplantace? Pokusná zvířata? Tak bychom mohli spekulovat donekonečna. Těžko však ony neznámé přistihneme přímo „při činu“, protože naše možnosti jsou ve srovnání s jejich velmi omezené. Ostatně naše hospodářská zvířata jsou proti nám také bezmocná.

Další informace na:

Zdroj: http://webcache­.googleusercon­tent.com/sear­ch?q=cache:5tmftMZ6vec­J:www.revpriro­dy.cz/data/1206/ne­andrtalec.htm+ne­andrt%C3%A1lce­+z+Broken+Hillu+(Zam­bie),druh%C3%A­1+pratura,.&cd=2&hl=cs­&ct=clnk&gl=cz

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Podobných záhad existuje mnoho, např. otisk boty – podrážky moderní obuvi ve vrstvách černého uhlí, nález hřebíků a poháru ve vápenci, souběžné stopy pravěkého ještěra a člověka, kostry muže, ženy a dvou dětí současného vývojového typu v prastarých naplaveninách atd. Vysvětelní mohou být různá od faktu, že historie se opakuje, návštěvy mimozemšťanů, až po důkazy o tom, že naši potomci ovládají cesty časem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Miroslavst

Oni tady byli !!!
http://www.wa­llpaper.cz/pri­mo/old_ir/inva­ze_ufo--400x300.jpg

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek