Avatar uživatele
Aaron

Naprosté výpadky paměti. Má to někdo z vás taky?

Poslední dobou mám pocit, že například zapomínám gramatiku, či jak se správně píšou některá slova s i/y – z/s. A bejvá to hodně často, dřív jsem takovej problém ovšem neměl. A dále, dám si třeba klíčky od auta do kapsy, či je nechám v zapalování a do pár sekund si ani nepamatuji, že jsem něco takového udělal a lítám jak splašenej. Peněžku si dám do kapsy a když jdu ke kase, najednou se leknu s podezřením, že u sebe peněženku nemám. Co si o tom myslíte, máte to někdo taky?

EDIT: Nechci vás děsit, ale je mi pouze 21. :) Kdyby mi bylo kolem padesáti, nepokládám žádnou otázku sem.

Upravil/a: annas

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, da ny, rouzi, Anikitos před 2698 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Takové věci se stávají. Nevím jestli tě to potěší, ale s přibývajícím věkem se to jen zhoršuje

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Iváneček

Něco podobného se může občas stát každému. Záleží také na Vašem věku. Také si zodpovězte, jestli máte dostatek odpočinku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Kolik je ti let ? Nicméně potká to téměř každého nad 60 let, více, nebo méně
a alzheimer to není. Pokud dokážeš na papír zpaměti namalovat hodiny a správné rozmístění číslic do kruhu je to ještě dobré. První odchází krátkodobá paměť.
Je mně 70 let a stává se mně to také, mé manželce též. Testy na alzheimra dělám s přehledem!!!! Nicméně, je dobré si to přiznat a s tímto vědomím pracovat.

Bylo by dobré brát něco na prokrvování mozku s gingem. Opravdu účinný je Tebokan se sílou 120 mg. Nicméně, protože jsi tak mladý, neotálej a navštiv neurologa.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
isteron2

Alzheimer ? Koľko máš rokov ?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Jste roztržitý, přetažený, ve stresu…
Blíží se demence… (navštivte odborného lékaře) ;;)
Chybí Vám vitamín B1 ( nestačí jen B komplex, ten pořiďte také.. Zakupte k tomu Thiamin a zobněte nějaký čas ráno u snídaně.
Nedostatek B1 způsobuje problém s krátkodobou pamětí (stačí např. pravidelná konzumace kávy, černého čaje). Pokud nechcete přibrat, spíše zhubnout B vitamíny jezte po jídle. Pro podpoření chuti se podávají před jídlem).
Pokud ještě nenacházíte správná slova …, zapomenete uprostřed věty..... může být nedostatek jodu, hypofunkce štítné žlázy.

Jestliže nestudujete a nepracujet s ČJ, pravopis se Vám nikdy nedostal „pod kůži“ a nepoužíváte ho, je přirozené, že „tápete“ jaké i/y napsat. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek