Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastaveni programu KMPlayer, VLC pl. a zmena dvd regionu

Ahoj,

potrebuju poradit. Hledal jsem i tady a nic co by vedlo k reseni jsem zatim nenasel.
Nikdy jsem cesky dvd neprehraval, vzdy jen z USA a tudiz jiny region, nez ma cesko. Mechanika ma uz jen 2 moznosti zmeny a vzhledem k tomu, ze se jedna o mechaniku v ntb, tak jeji cena neni zanedbatelna a tak potrebuju vedet jak na to.
Mam ceske dvd a potrebuju vedet, jestli je vubec technicky mozne to, co chci a pokud jo, tak jak toho docilit.
Samozrejme jsem hledal a nasel jsem, ze programy jako KMPlayer a VLC player umi prehrat cokoli, ale v teto problematice se nevyznam a tak jsem to bud spatne pochopil anebo to ty programy neumi(predem podotykam, ze nechci carovat s virtualnima mechanikama a taky nechci kopirovat obsah dvd na hdd a pak prehravat, to jsem zkousel a jde to, ale na ntb si nebudu delat sklad filmu, pokud nekam jedu, chci s sebou dvd), jenze KMPlayer sice original dvd spusti, ale po nacteni pravdepodobne prvni kapitoly se sekne, zcerna a dal nehraje. V nastaveni jsem nenasel, jesli jde menit region a asi to tam ani neni. VLC player original prehraje, ale hraje jen zvuk a pobraz je trhany, stejne tak je i zvuk prerusovany a nabidky v menu jsou neaktivni. Hledal jsem ruzna nastaveni v menu programu, ale kdyz jsem napriklad ve VLC zapl rozsirene menu, tak bych musel asi rok studovat co k cemu je a co k cemu patri. Navic jsem tam o regionech nic nenasel a predpokladam, ze kdyz dvd spustil, ze je to opravdu prehravac, ktery je region free, ale bud se v nem jeste neco nekde musi donastavovat nebo to jeste nemaji doladeny a vysledny obraz je takovy, jak jsem popisoval.

Takze existuje nejaky program, ktery umi prehrat stale na jedne mechanice v ntb jakykoli region bez toho, aniz bych ztracel to odpocitavani na mechanice a aniz bych musel kopirovat obsah na hdd nebo vytvaret virtualni mechaniku? Proste chci strcit dvd do mechaniky a fungovat.

Předmět Autor Datum
na přehrávání těchto jino-regionových (fuj to je slovo :)) ) DVD stačí pouhý běh programu AnyDVD v p… poslední
programator 26.03.2009 13:40
programator

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru