Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení kompatibility v IE8 cz

Málem jsem se vrátil k IE7. Na některých serverech, včetně této poradny, docházelo k neúplnému načtení stránek. Zde se například u dotazu zobrazila jen část příspěvků a některé jen bez obsahu. Při zobrazení těchto stránek se vedle adresního řádku objevovalo nové tlačítko. Než jsem si ho všimnul a později v nástrojích našel možnosti nastavení kompatibility zobrazení, chybělo jen málo k zavržení IE8. Na některých webech potíže nebyly, tlačítko se neobjevilo (Google, živě, 2baksa atd.) Jeho stiskem se provedlo znovutačtení a zobrazilo se vše. Přitom znovuzobrazit přes Ctrl+F5 se muselo pro stejný výsledek i několikrát opakovat. Nepřátele IE to jistě potěší, ale ostatních bych se zeptal na názor k této funkci.

Předmět Autor Datum
Není nad to dělat u každé verze stejného prohlížeče úplně jinou kompatibilitu podle vlastních standa…
Jan Fiala 27.09.2008 09:02
Jan Fiala
Můj názor jako uživatele je že by tato funkce mohla být užitečná... Přece jen nejsou všechny weby na…
Dale Cooper 27.09.2008 09:32
Dale Cooper
napiš do google, že mají špatně web. nějak nechápu důvod ze sebe dělat alfatestovatele.
lední brtník 27.09.2008 17:18
lední brtník
Málem jsem se vrátil k IE7 A kdo ti poradil upgradovat pro běžné používání na betaverzi? chybělo j…
Vladimir 27.09.2008 17:30
Vladimir
Mohu se zeptat, co nebo kdo tě nutilo přejít k IE 8? Jaké to má výhody a tak?
host 27.09.2008 17:35
host
Přiznávám, nic mne nenutilo zkusit IE8 beta. Jen zvědavost. Před týdnem jsem nainstaloval IE8 po vyt… poslední
Lubor 27.09.2008 19:35
Lubor

Přiznávám, nic mne nenutilo zkusit IE8 beta. Jen zvědavost. Před týdnem jsem nainstaloval IE8 po vytvoření zálohy sytému v True Image. Tedy bez rizika. Kromě zmíněné funkce jsem neměl a za uplynulý týden nemám žádný problém. Když už MS uvolnil částečně lokalizovanou verzi (nápověda ještě není v češtině), tak jsem neočekával problémy. Podobně jako koncem dubna, také jsem neměl problémy s SP3. Mně počítač neživí a tak si nějaký pokus můžu dovolit. Když něco nevím a s přiměřeným úsilím na to nepřijdu, zeptám se. Letos jsem z této poradny nerealizoval jen jednu radu na můj dotaz, překračovala "mně přiměřené realizační úsilí".
Druhá otázka - jaké to má výhody už byla publikovaná a nemám důvod k pochybnostem. Proč by však autoři článků kecali? Některým funkcím a možnostem jsem na chuť ještě nepřišel (např. Doporučené weby). Časem se k té funkci vrátím, nebo ji nemusím používat. Seznámit se s novými verzemi používaných programů se mi jeví jako protiklad osobní stagnace v této oblasti. Vyskytlo se mi několik programů, kde se novější verze neosvědčila, tak ji nepoužívám a počkám na opravu nebo další aktualizaci.
Uf, uf, moc povídám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru