Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení reproduktorů

Zdravím, mám doma tyhle reproduktory - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=7068 9 problém je v tom že se nemůžu dohrabat k nastavení. Když hraje nějaká mp3 tak hrajou jenom postraní reproduktory a hrajou dá se říct za všechny ostatní jako basy atd. v nastavení zvuku když si je chci nakonfigurovat tak kazdej z repro dělá svojí práci ale když něco přehrávám tak hrajou jenom ty dva, ovladač je SoundMax ve kterém toho moc neni.

Předmět Autor Datum
Pokud prehravas stereo zvuk (MP3), tak je logicke ze nejde ze vsech repro. Pokud spustis nejaky dvd…
rh 13.06.2010 18:57
rh
dřív to šlo normálně ještě před reinstalací ... i písničky na youtube. Vyzkouším napíšu
wirm 13.06.2010 19:23
wirm
mam presne ty same repro a resil jsem ten samy problem pokud mas koncovy kabel zeleny tak ho po zapo…
zoro25 13.06.2010 20:10
zoro25
Na změnu přiřazení ani po ignoraci kdy píše že to k tomu pěřipojení nesedí basák a další 3 repráky n…
wirm 13.06.2010 22:04
wirm
Da sa to zvycajne nastavit ako nejaky efekt alebo upmix apod. Hladaj. V nastaveniach zvukovky, a aj…
MM.. 13.06.2010 21:41
MM..
Ovladače jsem zkoušel nejnovější, nehraje to ani ve hrách ve kterých to před tím hrálo, myslím, že t…
wirm 13.06.2010 22:09
wirm
V prvom rade treba skontrolovat ci mas repro zapojene do spravnych konektorov, a potom kontrolovat o… poslední
MM.. 13.06.2010 23:16
MM..
Prip. skontroluj aj nastavenia programu v ktorom tie mp3 prehravas. Niektore programy maju tiez fciu…
MM.. 13.06.2010 21:45
MM..

mam presne ty same repro a resil jsem ten samy problem pokud mas koncovy kabel zeleny tak ho po zapojeny prirad pod predni repro,cerny kabel subwoofer,a zluty nebo oranzovy pod zadni repro.pak zalezi jestli mas na subwooferu zaple tlacitko mp3 melo by to jen na vsechny repro prome stredniho ten jede jen ve filmech v urcitych scenach

Da sa to zvycajne nastavit ako nejaky efekt alebo upmix apod. Hladaj. V nastaveniach zvukovky, a aj na google, ze jak je to u tvojej konkretnej zvukovky. Zavisi to od zvukovky resp. ovladaca zvukovky a jeho nastavni, a nie od reproduktorov.
Prip. by bolo dobre pozriet aj do ovl.panely - zvuky. Prip. najnovsiu verziu ovladaca z webu vyrobcu zakl.dosky. Pozadujes efekt "navyse" (ptz mp3 je stereo a to su proste len 2kanaly), a efekt rozsirenia 2kanalov na vsetky kanaly je proste funkcia navyse a nemusi nutne tvoja zvukovka podporovat.

Ovladače jsem zkoušel nejnovější, nehraje to ani ve hrách ve kterých to před tím hrálo, myslím, že to bude někde v nastavení, protože poprvé jsem si to nastavoval taky sám ale to už je dlouho a do teď jsem to jaksi zapomněl :-D:-D

V prvom rade treba skontrolovat ci mas repro zapojene do spravnych konektorov, a potom kontrolovat ovl.panely - zvuky a zvukove zariadenia, vsetky nastavenia (hlavne typ repro atd). A v ovladacoch zvukovky, ikonka vpravo dole skontrolovat vsetko, efekty, tiez moze byt nastavenie repro a aj nastavenie ze ktory konektor je co. Kazda zvukovka to ma inac a neexistuje ziadne nastavenie "funguj, kua", musis kontrolovat vsetky nastavenia ktore su u tvojho ovladaca ze ci su spravne.
V hrach sa da tiez zapnut/vypnut 3D zvuk tak si skontroluj aj nastavenia v hre. Prip. preistotu preinstaluj aj najnovsie directx. A ovladace chipsetu treba mat nainstalene tiez najnovsie. Vo Win servicepack najnovsi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru