Avatar uživatele
LuK4S3k CZ

Nastavil jsem si na FarCry 3 čeština a mám problém.

Nastavil jsem si na FarCry 3 češtinu normálně jsem smazal jazyky kromě angličtiny v registrech jsem popravil language na Czech a SKU na CZE na zástupci cíl text" mezera pomlčka language=czech a při hraní jak na začátku jste zavření v těch bmbusových klecích se hra sekne a zčerná obrazovka nevíte prosím co s tím mám udělat.

Když si tam neudělám češtinu tak to jede v pohodě ale nechce se mě to hrát anglicky protože anglicky moc nerozumím a potom bych vůbec nevěděl o čem to je a moc by mě to nebavilo.

Díky za každou odpověď

Zajímavá 0 před 3947 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

A proto by si se měl učit anglicky. Hodí se ti to jak vidíš tak do her, ale i v běžném životě. Kolikrát mě zastavili turisté že chtějí pomoci, samozřejmě jinak než anglicky s nimi nešlo mluvit. Hodně webových stránek je také v angličtině. A když budeš chtít jet někam do ciziny, myslíš že se ti angličtina nebude hodit?

Když hraješ hry, nejlépe uděláš že původní mluvu si necháš v angličtině a titulky do češtiny. Takto se učím anglicky já, a jelikož slyším výslovnost tak se mi angličtina cca o 20% zlepšila.

Je to jen rada.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Tom20

To se mě nezdá jako dobré řešení,ta poslední odpověď,morálně poučovat o hodnotě angličtiny,o tom otázka nebyla :D
Sám ti neporadím,ale obrať se na nějaké herní forum(akorát se tam musíš registrovat) nebo napiš maila na nějaký kontakt z herního portálu,rozeber přesně,jak jsi to zkoušel a kde se ti to glitchuje a tam se určitě najde někdo,kdo ti poradí.Pak taky můžeš zkusit chat Lidé a místnost Počítače nebo tak nějak,někdy tam docela dobře poradí.Ale ani tak ti to nemusí jít snadno,protože co jsi tady popsal někdy nelze odstranit,nebo jen velmi těžko.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek