Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavitelná tlačítka na myši Logitech M500 vs. M705

Zdravím,

mám takový problém. Měl jsem asi rok Logitech M705 na kterou jsem si strašně zvykl. Nastavil jsem si tlačítka (kolečko na nastavení hlasitosti - doprava, doleva) a prostě super. Jenže jsem začal kreslit v AutoCADu a přišel jsem na to, že bezdrát je v tomto hodně špatný. Zkoušel jsem všechna možná nastavení, ale nepovedlo se mi citlivost nastavit přesně tak aby se kurzor pohnul přesně s mou rukou.
Po dlouhém vybírání jsem si pořídil Logitech M500, která je pro mou tlapu docela přijatelná, ale zarazila mě doma na PC jedna věc. V domnění, že myš bude mít stejné funkce... na pohled tam vypadá všechno stejně, jak kolečko, šipky u kolečka a tlačítko na uvolnění kolečka... jenže je problém v nastavení v Set Pointu. Logitech M500 má takové "ořezané" možnosti nastavení povelů pro jednotlivá tlačítka (viz příloha obr.).

Chtěl bych se proto zeptat, jestli není nějaký způsob jak upravit ovladač pro danou myš nebo nějak obejít program a ty tlačítka si na tu hlasitost nastavit. Osobně si myslím, že je to jen software a nic víc v tom není.

Dočetl jsem se, že borci tohle řeší tím, že si v Set Pointu nastaví klávesovou zkratku na zesilování (Fn + F3) - mám notebook, ale klávesu Fn to bohužel nebere.

Děkuji za jakékoli rady!!! :)

http://files.uloziste.com/47942595c1bca280/Logitec h%20705%20vs%20500.png

Předmět Autor Datum
Mám Logitech MX Revolution, zvykl jsem si ovládat hlasitost bočním kolečkem a taky bych už bez toho… poslední
karel 29.05.2012 19:16
karel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru