Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Navod na upravu repro

Ahoj lidi mam dotaz snad nekdo dokaze pomoct .... Mam doma stereo zesilovac od sony STR-GX315 ( http://hifi-leipzig.de/shop/product_info.php/info/ p1064_SONY-STR-GX315-Stereo-Receiver.html/XTCsid/8 ee6f21835ccfa1611dd2a3ddb66ecc5 ) ktery pouzivam s repro co mi nechal otec od eletrikare pred 2 rokama udelat a mam doma nefunkcni repraky se subofrem od logitech (http://www.ovsem.net/hardware/logitech-x-230-repro soustava-21-ktera-stoji-za-to/) a CHTEL BYCH SE ZEPTAT JESTLI BY NEKDO NEDOKAZAL PORADIT NEBO POMOCT JESTLI BY TENTO SUBBOFER Z LOGITECH BYCH NEJAK MOHL ZAPOJIT DO TOHO SONY ZESILOVACE ... predem diky za informaci

Předmět Autor Datum
Zkoušet do toho nic moc zesilovače zapojit subwoofer za pár desetikorun je ztráta času. Čeho chceš v…
karel 15.05.2010 17:29
karel
No na ten zesilovac mam u eletrikare udelany repraky se stredobassy a chtel bych k tomu nejak zapoji…
Kocour312 15.05.2010 17:32
Kocour312
Tím shitem bass určitě nezvýšíš, v lepším případě to bude trochu dunět, v horším ten subwoofer odpál…
karel 15.05.2010 17:43
karel
Na tej fotke receiveru nevidim vystup na subwoofer, takze ho tam nijak nezapojis. Mohol by si si poz…
MM.. 15.05.2010 17:52
MM..
Kdybys měl subwolfer aspoň z geniusu 5,1 tak by to možná mělo cenu se tím zabývat. Podle mě to přímo…
MM_tank 15.05.2010 18:24
MM_tank
basaku by vysky nemali vadit (fyzikalne vseobecne na indukcnosti vyssia freq znamena vyssiu impedanc… poslední
MM.. 15.05.2010 19:14
MM..

Na tej fotke receiveru nevidim vystup na subwoofer, takze ho tam nijak nezapojis.
Mohol by si si pozret manual k tomu receiveru (ak nemas tak google alebo web sony), ci nejde nastavit tak ze niektory repro (napr. B lavy apod) je subwoofer oboch kanalov, ak to nevie tak to tam ani nezapajaj. Nema to moc vyznam, na receiveri mas knoflik s napisom BASS, tym si mozes zosilit basy.
P.S> ak by si to tam chcel silou mocou strcit tak by si musel ten subwoofer rozobrat, a draty od toho basoveho repro zapojit do jedneho nepouziteho vystupu pre repro (mal by si sice len jeden kanal - L alebo R, co je ale u tuc-tuc hudby fuk). Receiver potom prepnut na obe repro (A + B) ak sa da.

Kdybys měl subwolfer aspoň z geniusu 5,1 tak by to možná mělo cenu se tím zabývat. Podle mě to přímo z toho sony nepřipojíš, musel bys postavit (nebo koupit) propust nízkých kmitočtů (výhybku) pro subwoolfer + klasický zesilovač nebo koupit zesilovač určený přímo na subwolfer. Pokud ty nefuknčí repráky vykucháš a přípojíš repro přímo na sony zesilovač tak podle mě shoří ten subwolfer (protože do něj půjdou všechny frekvence) nebo zesilovač.

basaku by vysky nemali vadit (fyzikalne vseobecne na indukcnosti vyssia freq znamena vyssiu impedanciu), takze nic by sa nemalo znicit (za predpokladu ze nebude zapajat viac repro na jeden vystup zosilovaca (!). Ten sony ma vystupy 2 (x2)). Vyhybka by ale bola dobry napad aby to hralo len tie freq ktore hrat ma (kvoli "kvalite"(LOL) zvuku)
To dotazovatel: www.google.com repro vyhybka

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru