Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neačte se web odkazovaný v e-mailu

Mám problém : Dostávám novinky Helpnet.cz. Jenže když kliknu na odkaz (v Outlook Express) více informací, tak se mě zobrazí : Požadovaná stránka se nenachází na tomto serveru - nebo Stránka nebyla nalezena.

Vložil jsem z došlé počty (protože jsem to slíbil). Že by to mohla být nějaká škodná mě napadlo hned. Ale jiné odkazy se prý načítají normálně. Nemůže jít o nějakou fičuru OE, že by Anica něco neúmyslně zablokovala? (LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Jak často a při jaké příležitosti se to stává? Stalo se to jen při jednom konkrétním e-mailu, nebo n…
navay 07.09.2010 00:29
navay
Všechny linky z jiných e-mailů než z této domény se prý zobrazují dobře. A mě se zase zobrazují dobř…
Kráťa 07.09.2010 01:29
Kráťa
Nech sa presne pozre v zdrojaku emailu (a aj pravy klik vlastnosti alebo jak sa v OE da pozret link)…
MM.. 07.09.2010 00:54
MM..
Já se zeptal, co se zobrazí v adresním řádku po kliknutí a jestli není na konci třeba mezera. poslední
Kráťa 07.09.2010 01:30
Kráťa

Jak často a při jaké příležitosti se to stává? Stalo se to jen při jednom konkrétním e-mailu, nebo nefungují odkazy ve všech e-mailech? Nebo ve všech krom té jedné služby? Nebo jen jeden odkaz v jednom e-mailu a ostatní v tom e-mailu fungují? Odkdy? Co se před tím změnilo? Jaká je přesně URL na kterou vede ten odkaz?

Možností je sposta. DNS cache na nějakém routeru po cestě, jeden špatně udělaný e-mail, daná stránka byla smazaná, blokování providerem, ...

PS: Jen nevím jak se to bude řešit, secondhand přes zdejší/cizí poštu?!

Nech sa presne pozre v zdrojaku emailu (a aj pravy klik vlastnosti alebo jak sa v OE da pozret link) ze kam tie linky vedu a nech ti ich posle nech si to overis ci su tie linky OK alebo nie. Prip. ich moze aj skopirovat do svojho prehliadaca. Bavit sa vseobecne je onicom, treba konkretne linky a vediet ci funguju na jej PC skopirovane do prehliadaca.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru