Avatar uživatele
dudu

Nebudu snad provokovat a budit pohoršení, budu-li se pohybovat po areálu lázeňského domu v tradičním muslimském oděvu?

V nejbližších dnech budeme relaxovat ve Františkových lázních a absolvovat řadu léčebných procedur. Běžně se zde pacienti pohybují jen v pantoflích a zahaleni do hebkých županů. Ty si ve zdejších hotelích možno bez problémů též zapůjčit.
Při cestách po Egyptě jsem si pořídil tradiční muslimský oděv, tzv. thawb. Je z bavlny, neprůhledný, má béžovou barvu a decentně mě halí od ramen až po kotníky. Dosud jsem se v něm producíroval pouze na chalupě. Nyní, ovšem zatím marně, se snažím přesvědčit manželku, že se v tomto oděvu mohu volně pohybovat také po areálu lázeňského domu, a to aniž bych poutal přílišnou pozornost ostatních hostů a koledoval si příp. o fyzické napadení. Co si mám počít?

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Emefej, Cenobita, Lamalam před 2811 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Nebudeš. V lázních jsou lidé zvyklí na různé zjevy. Přes 30 let jsem bydlela v Karlových Varech, vím o čem je řeč.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Většina Čechů nejspíš ani neví, jak thawb vypadá, takže pro ně budete asi spíš za podivína, který nemá župan a pantofle. Pokud tam budou kromě českých také zahraniční pacienti, zvlášť z muslimských zemí, možná si najdete i „kamarády“, kteří na Vás budou hovořit arabsky.
Pozornost nejspíš tedy vzbudíte, pohoršení, pokud se v tom budete pohybovat jen v místech prováděných procedur, jen minimální.

Jen v tom prosím Vás nechoďte na náměstí mezi lidi, tam by to mohlo být nebezpečné, hlavně ne po Praze, tam jsou na podobnou módu po jistém „divadelním vystoupení“ zvášť alergičtí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Rokio

Podle mě na tom není špatného. Intimní části v něm vidět nejdou, takže je všechno OK.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Cenobita

Právě v současné době prožívají lázně boom s arabskou klientelou – hlavně tam jezdí Saudi & spol., takže arabský oděv v lázních bude na místě, personál ti bude podlézat, protože si bude myslet že jsi boháč a bude čekat na bakšiš, takže to může být i značná výhoda.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek