Avatar uživatele
Kepler

Nebyla už v tomto případě překročená čára?

https://www.stre­am.cz/mraziva-tajemstvi/10020423-vanoce
Netajím se s tím, že jsem ateista, ale zveřejnit tohle před vánoci mi připadá minimálně jako cynické. Jsem docela srandista, ale tady mi nějak došel humor. ☹

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dudu, marci1, aliendrone před 2338 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
autacek

Nevím kterou čáru máš na mysli. Oproti ostatním ze série je tato vánoční zpracována ještě relativně s citem. Nechceš snad věřit na pohádky, že k otěhotnění ženy může dojít jen tak? Nevím sice, jestli Josef držel celibát, či trpěl nějakou sexuální disfunkcí, ale Marie to očividně s muži kolem sebe uměla, neb dnes by se z toho žádná žena jen tak nevykecala. Nakonec máme Ježíška a jak jsme za něj rádi.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hm, no a co? Keplere, žádná diskriminace. Každému co jeho jest. Svatouškové (nejen křesťanští) podle mne jsou jedni z hlavních příčin společenského marastu. Já jsem se dobře pobavil, výstižné, hutné – moje krevní skupina.

Tohle NENÍ dělání si legrace z Boha, tohle je dělání si legrace z popletených fanatiků. Já bych s nimi nakládal úplně jinak, BEZ LEGRACE! ;D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
orestez

Pro nás by mělo být jasné, že Ježíš nepřišel na svět dělat šaška pro zábavu. Ovšem se taková zábavná videa mohou stát zábavou i tam nahoře a smát se jim. No, Kristus přišel vyplnit starý zákon. V jedné knize tam byl příběh o nemanželském dítěti, o levobočkovi. Protože si ho Hospodin oblíbil, dostal nové jméno. Jedidiah, protože se narodil z lásky. Takže, i kdyby veškeré domněnky vytvářely pochybnosti v myslích věřících, stejně je příchozí Kristus zhmotnění starých proroctvích.

A neblbněme tolik, přečtěme si zábavný krátký blog o tom, jak by vnímal Ježíš naše vánoční svátky.

*

Nenechme si vzít vánoce, jsou to pohanské svátky
19. 12. 2017 18:13:36
Křesťané, kteří slaví tzv. Vánoce, nejsou křesťané, protože tyto pohanské svátky, ostatně jako celé křesťanství, nemají s Kristem nic společného. Uvidíme se u posledního soudu!

https://trcalek­.blog.idnes.cz/blog­.aspx?c=639671

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RyuzakiKate

Mně se celá série dost líbí, i ty karikatury :)
Nevadí mi takovýto humor, na to, že se jako Češi vytahujeme s tím, že jsme smějící se bestie a že sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo, tak podle většiny komentářů pod každým videem to tak moc nevypadá… Je mi líto těch rozhořčených babek a dalších chytráků, který si neuměj udělat srandu a berou všecko vážně… Stejně jako když koloval e-mail s nebezpečným dihydrogen monoxidem :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… každý pořad má svého diváka … tuto sérii sleduju už od loňska (to byly na paškále pohádky) … někomu se to líbí, já zase nesnáší přisprostlé Simsmsnovi, a všichni tvrdí, jak jsou boží, holt máme každý jiný vkus …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Ježišikriste! Mně osobně tam chybí zmínka o tom že kašpar, melichar a baltazar byli součástí uprchlické vlny, jestli myslíš tohle.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

orestez: zdá se, že ten Trčálek je pěkný magor, zvláště k přihlédnutím k jeho zjevu a dalším jeho blogům 🙂

před 2338 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
orestez

Je viditelně ovlivněn čtením knih a nejvíc Ta pravil Zarathuštra od Nýče. Před Vánoci píše jako by adventní kalendář.

před 2335 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek