Avatar uživatele
Džanička

Nechali jste si někdo dělat svoje webové stránky a e-shop?? U koho, dáte mi někdo tip? A jste s nima spokojení..

Pokud někdo svoje web stránky máte od někoho vytvořené, můžete mi tady zanechat odkaz na ně, abych se mohla podívat jak vypadají a kdo vám je udělal?? Díky za odpověď na mojí troufalou otázku. Určitě nechci někomu dělat reklamu ale chci vidět jak které stránky vypadají a jak jste s výrobou vašich stránek spokojení..
Doplňuji:
Já si právě chci od někoho nechat webovky udělat proto, aby tam bylo vše co tam má ze zákona být, ať už se jedná o reklamační řád, o podmínky apod, aby mě pak nepokutovala ČOI kvůli tomu že tam nemám dostatečné informace, protože vím že to kontrolují, sice jen námetkově, ale člověk nikdy neví.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4778 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fablen

Vyzkoušela jsem už více demoverzí eshopů, ale až fi Bohemia nabízí to, co mi vyhovuje, navíc vynikající výkon v poměru k ceně. Mají 6000 uživatelů. Sama si upravuji vzhled, zboží, způsoby platby…a řadu dalších funkcí, reklam apod. Je to pro mne snazší a pružnější, než bych tyto úpravy ponechala na tvůrci webu a vysvětlovala mu svoje představy.
Doplňuji:
ano, tyto důležité údaje se skutečně kontrolují a kdysi dávno jsem taky byla kontaktována, abych na webu doplnila myslím IČO, které mi tam chybělo.
Není ale jednodušší shlédnout pár eshopů a vybrat si něco z obch.podmínek, reklamace apod., které se Vás budou týkat. I pokud si necháte web udělat celý „na klíč“, stále budete za obsah zodpovědná Vy – bude to Váš web (leda snad, že byste měla sepsanou smlouvu s webmasterem, který by odpovědnost vzal na sebe)…nevím, připadá mi to zbytečně složité.

Zdroj: www.eshop-rychle.cz/

Upravil/a: fablen

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tuCZek

Tady jsou stránky profi webovek. Má tam i ty stránky které dělal a jsou fakt dobré. Mně se fakt líbí stránky TCT PODLAHY. Fakt doporučuju.
http://www.web-projekt.cz/web-projekt-portfolio-6.html

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Jahudkova

Mám dobrou zkušenost s firmou NG Consuliting. s.r.o. – http://www.ngstran­ky.cz se kterou jsem realizoval několik projektů a se kterou mám dobré zkušenosti. Jako jedna z mála firem hledí i na marketing webu, nikoliv jen na technologii. Jsou to schopní lidé, kteří umí dynamicky reagovat na požadavky. Hlavně jsou jasně vidět zkušenosti z velkých i malých projektů, což je podle mého osobního názoru také velmi podstatné. Můžeš jim rovnou napsat email- info@ngstranky.cz a nezávazně se zeptat. Určitě ti rádi zodpoví dotazy.

před 3082 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek