Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkcne F11 Recovery u HP Pavilion

hp pavilion dv6 2030ec: Po prvotnej instalacii som s disku C urobil 2 particie C a D. Po dokonceni tohto ukonu system zmenil setky particie na jednoduche zvezky. V spravcovi diskov vidim setky particie vratane particie s nazcom Hp_Recovery, ale to je zrejme jedina oblast kedy system vidi tuto particiu pouzivanim sa mi podarilo pocitac dostat do stavu kedy POTREBUJEM dostat pocitac do povodneho stavu. Problem je vsak v tom ze particiu Hp_Recovery nieje viditelna po pouziti F11 Recovery po restarte. Nerad by som prisiel o Legalny Windows a rad by som to obnovenie systemu sprevadzkoval. Prosim poradte ako to vyriesit !!!!

Změna předmětu, původně: Nefunkcne F11 Tecovery
Změna kategorie, původně: Hardware (host)

Předmět Autor Datum
Nekdy je HP chytre a krome recovery oddilu nabizi i vytvoreni recovery cd/dvd disku. Ty sis vytvoril…
radilek 17.08.2010 22:21
radilek
Na co potřebuješ particiu Hp_Recovery vidět? Kam se dostaneš po stisknutí F11?- spustí se obnova? V…
nononot 17.08.2010 22:32
nononot
Po dokonceni tohto ukonu system zmenil setky particie na jednoduche zvezky. Myslím že to má být skr… poslední
MM_tank 17.08.2010 23:55
MM_tank

Na co potřebuješ particiu Hp_Recovery vidět? Kam se dostaneš po stisknutí F11?- spustí se obnova? V jakém okamžiku se obnova zastaví? Co máš na výběr za možnosti? Někdy ( dle stránek HP) může selhávat obnova, pokud není tlačítkem zapnuté WiFi.

Po dokonceni tohto ukonu system zmenil setky particie na jednoduche zvezky.

Myslím že to má být skrytý oddíl se speciálním identifikačním kodem. Bios to zřejmě v tomto stavu nenačte. Nicméně HP tu zrovna po ruce nemám, jediná možnost je zkusit to zjistit a potom nějakým programem pro natsavení partition to zkusit přehodit (acronics disk director třeba).

Nerad by som prisiel o Legalny Windows

Recovery a legalni system spolu nesouvisi, pokud máš číslo na štítku ntb bude k ruční instalaci stačit. Ovšem musíš si sehnat instalační cdčko.

a rad by som to obnovenie systemu sprevadzkoval.

Pokud nepůjde recovery je možné že se budeš muset obrátit na někoho zkušenějšího pokud neumíš win instalovat + instalovat ovladače.

Prohledej dodané média.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru