Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční TISK u tiskárny Samsung SCX-4500

Dobrý den,
obracím se na Vás s žádostí o radu. Před časem jsem zapojoval relativně novou tiskárnu od Samsungu - konkrétně SCX-4500 series. Už tehdy jsem se při instalaci do počítače potýkal s nemalými potížemi - buď mi nechtěla tisknout tiskárna, nebo nechtěl fungovat skener. Nicméně, nakonec se mi to povedlo nějakým způsobem rozdýchat. Jenže už jsem zapomněl jak, a teď mám stejný problém. Kopírka funguje, takže hardwarový problém to není. Chyba bude pravděpodobně někde na cestě PC-tiskárna, nebo přímo v PC. Zkoušel jsem stahovat ovladače, jejich kompletní reinstalaci, potom nějaký univerzální ovladač tiskáren... Nic nepomáhá. Na ctrl+p ale tiskárna částečně reaguje (začne svítit, zahřívá se - dělá nějaké zvuky), ale k samotnému tisku nikdy nedojde a v pořadníku v PC se tisknutý soubor ukáže jako "vytisknutý - finished".

Nenapadá Vás v čem by mohl být problém :/? Předem díky..

Předmět Autor Datum
bump, jen ať to nezmizí
Jo 02.01.2012 22:07
Jo
vypni tlaciaren, premaz tlacovu frontu vo windows, restartuj windows, zapni tlaciaren, skus tlacit,…
MM.. 02.01.2012 23:44
MM..
nejdřív jsi instaloval ovladače, pak jsi ji připojil?
lední brtník 03.01.2012 00:13
lední brtník
Ona normálně fungovala, jednoho dne prostě... přestala. Pak jsem teda tiskárnu vypnul, reinstaloval…
Jo 07.01.2012 23:34
Jo
Pak jsem teda tiskárnu vypnul, reinstaloval ovladače, zase ji zapnul a nic. co znamená vypnul?Odpoj…
ajavar 07.01.2012 23:41
ajavar
Obojí :/ poslední
Jo 09.01.2012 20:20
Jo

Ona normálně fungovala, jednoho dne prostě... přestala. Pak jsem teda tiskárnu vypnul, reinstaloval ovladače, zase ji zapnul a nic. Pak jsem to zkoušel znovu a znovu, různé ovladače, ale bezvýsledně. Fakt nevím co s tím :/. Originál CD už nevím kde je, ale ty instalačky z ofi webu Samsungu by měly být totožné :/.

K té druhé radě: Fronta tisknutí je PRÁZDNÁ (viz výchozí post).

Detail navíc: Mám pocit, že když zadám tisk, tak se ta tiskárna jakoby dočasně odpojí, tzn. jde offline přesně ve chvíli kdy přijde příkaz k tisku a online hned co se jakoby "dotiskne" (jenže z ní nic nevyjde).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru