Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční klávesa zpět

Dobrý večer všem,
jsem asi úplně tupej, ale přestalo mi fungovat při prohlížení internetu tlačítko zpět. Otevřu stránku, kliknu na něco, chci zpět dfejme tomu na hlavní stranu a nic. Musím opět přes nějaký odkaz a je to celkem otravné. Manželka dopoledne "čistila" počítač:-) Je možné, že vymazala něco, co to způsobuje. Ptám se jak jouda, ale tohle sám nevyřeším. Jo a jestli to pomůže k identifikaci problému, tak vždy, když kliknu na nějaký odkaz, tak v monitoru tak nějak zarachtá, nevím jak to popsat, ale před tím to nedělalo:-(
Díky vám všem za rady, zkusím zatím počítač zrestartovat, jestli to nepomůže...

Předmět Autor Datum
tak především: lidi mají mít každý svoje přihlášení do windows. není úplně nutné aby si navzájem čuč… poslední
lední brtník 25.12.2010 23:54
lední brtník

tak především: lidi mají mít každý svoje přihlášení do windows. není úplně nutné aby si navzájem čučeli na historii odkazů, aby si nesměli uložit žádná hesla pro automatické přihlášení, aby si navzájem prolézali poštu.
jde taky o to, že si nebudou navzájem rozdrbávat nastavení windows, výchozí stránky a podobně.

čili v některém svém oblíbenmém prohlížeči si znovu nastav výchozí stránku. pokud to jdeš nastavovat v seznamu, jde o jasnou diagnózu.
dělá se to třeba takto: zobrazíš oblíbenou stránku, v nastavení prohlížeče - (možnosti) - výchozí stránka - použít aktuální.

a všechny čističe z pc vyper. jsou nanic, jen škodí.

přestalo mi fungovat při prohlížení internetu tlačítko zpět

když otevřeš historii tlačítka zpět (firefox to umí, nevím jak seznam), nejsou tam náhodou mezi odkazy na stránky vždy zamíchané skripty? pak by to znamenalo zaspywarovaný pc - to se stává uživatelům co lozí jako správci na net.
pak to chce v nastavení prohlížeče zakázat nevyžádané bho doplňky, případně si udělat kontrolní výpis v hijackthis, a samozřejmě odvirovat a odspywarovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru