Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční klávesnice noteboku ASUS X54C

Přeji dobrý den, mám takovýhle problém: Na svém ntb, který jsem zakoupil s Win 7 jsem provedl upgrade na Win 8. Docela jsem byl spokojený, bohužel touchpad díky nekompabilitě s Win 8 pracoval jen jako ukazatel, obě tlačítka ale byla funkční.
Stáhl jsem ze stránek výrobce (podle jeho doporučení) ovladač touchpadu, který má pod osmičkami běhat, protože jsem se nechtěl vzdát alespoň možnosti rolování touchpadem. Výrobce na svých stránkách píše o nutnosti odinstalování původního ovladače, což jsem provedl, bohužel jsem musel od ntb odejít a po opětovném spuštění naběhla pouze úvodní obrazovka Win 8 a požadavek na heslo. Klávesnice je naprosto nefunkční, takže ani to heslo nenapíši. Zkusil jsem připojit do USB externí klávesnici, rovněž nefunguje, ani se na ní nerozsvítí kontrolka. Nefunkční je i touchpad (pochopitelně) - jedině externí myš je funkční.
Vidím to na závadu softvarovou, možná bych se s tím i nějak popral, ale nedostanu-li se heslem do systému, je mě veškerá bojovnost k ničemu.
Mám na začátku roku dost honičku s účetnictvím - jsem sice kluk opatrná,data mám zálohovaná, jenže takhle si je můžu tak leda přehrát na domácím kině. Takže vznáším prosbu, kdyby třeba někdo věděl jak dál...

Aha, nevidím typ noteboku, takže ASUS X54C

Předmět Autor Datum
Stalo se mi něco podobnýho, taky po restartu z ničeho nic nešla, často jsem viděl radu vyndaz baterk… poslední
stovi 31.12.2012 03:26
stovi

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru