Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční přístup k souborů ve spec. složkách

Jde nějak ve Windows 7 opravit tyto chyby?

Mám tento počítač: (složka s mobilem Nokia) mám popisek Mobilní telefon a má štítek Přenosná zařízení (1)

Soubory uvnitř telefonu se chovají divně: kontextové menu je ochuzené (chybí především otevřít programu): Otevřít;vyjmout, Kopírovat; Odstranit, Přejmenovat ; Vlastnosti (středník znamená, linku v oddělení položek)

Ale pokud soubor otevřu, pak se ve skutečnosti otevře soubor %APPDATA%\Local\Temp\WPDNSE\35343!2!2!2C!3!2Data!2 system!2\soubor.

Jenže po jeho editaci (a potvrzení přepsání read only souboru) se změna neprojeví. Je to nějak opravit, aby šlo pracovat se soubory?

Předmět Autor Datum
Neviem cez jake rozhranie na ten telefon pristupujes, ale evidentne to rozhranie je read only. Moze…
MM.. 16.06.2014 23:44
MM..
nokie si svoje súbory zabezpečujú proti prepísaniu ,je to u nich normálne,read/write/edit je možné l… poslední
audax 17.06.2014 00:18
audax

Neviem cez jake rozhranie na ten telefon pristupujes, ale evidentne to rozhranie je read only. Moze sa to dat nastavit v telefone, moze to byt vlastnost toho "rozhrania". Mobily s MS systemom neprevadzkujem, skusil si hladat v google nokia phone PC file read only alebo co?

nokie si svoje súbory zabezpečujú proti prepísaniu ,je to u nich normálne,read/write/edit je možné len telefonom v jeho vlastnom systémovom prostredí,niektoré idú editovať po naimportovaní do nokia pc suite a podobného komunikačného softwaru,kritické súbory sú chránené pred zásahom a zmenou internými systémovými certifikátmi a nedajú "prekonvertovať" do použitelného stavu na počítači....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru