Avatar uživatele
tvtomasa

Nefunkční torrent

Mám takový malý problém. Když spustím Utorrent chvíli se nic neděje, a pak se objeví nápis Torrent is running but not responding. Co s tím mám dělat?
Doplňuji:
Nefunguje mi Torrent celkově. Program mi prostě nejde spustit.

Zajímavá 0 před 3974 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Vyzkoušejte jiný torrent nebo chvíli počkejte. Předpokládám, že nic nelegálního nestahujete.
Pozn.: Stahujete-li hudbu nebo filmy, doporučuju to stahovat přímo, třeba z Uloz.to – není to trestné – soubor totiž nesdílíte ani neprodukujete, což u torrentu ano.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
danyy

Já torent nepoužívám ale doporučuju si ten program reinstalovat :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Možná je provoz torrentového stahovače blokován firewallem, ať už v PC, nebo i v routeru, používáš-li ho. Taky může porty, používané při torrentování, blokovat internetový poskytovatel. Je třeba se mrknout do dokumentace, které porty jsou v použití.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
valecek

utorent (mikrotorent )je spolehlivý a stabilní program a je ihned po instalaci i správně nastaven.
Něco či někdo vás blokuje… možná jen váš firewal kde musíte nastavit pro váš program výjímku a povolit patřičný port. Může to být i na firewalu vašeho vifi routeru, pokud znáte heslo routeru můžete si naforwardovat port, ale to je riskantní kvůli virům a váš poskytovatel připojení by to neviděl rád, ostatně možná právě on vás blokuje.
Víte… provoz p2p sítí je jednak nelegální kvuli autorským právům a jednak dělá na síti dost bordel,protože jediný účastník má permanentně otevřeno z neznalosti desítky až stovky spojení a navíc to celé funguje jako robot,můžete stahovat stovky souborů současně a to ani náhodou neujde pozornosti velkého bratra!
Musíte mít opravdu perfektní ochranu počítače a hodně vědět o tom co děláte,což evidentně není Váš případ..... a dnešní doba není vhodná pro amatérské učedníky.Můžete skončit před soudem a je to drahé…
Rozhodně nedoporučuji používat torenty,stahujte si z ulož to a podobně ale ani tu neuniknete pozornosti policie,budete v evidenci ale není to trestné dokud to neskladujete hromadně všechno v počítači a nebo to nevypalujete.Ne­dejbože pokud Vás chytí při distribuci a nebo prodeji.O torentech si něco přečtěte a nechte si o tom zdát… ostatně na dobrý tracker se jen tak nedostanete.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek