Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční výstup na monitor z AGP

Zdravím. Dávám dohromady takové starší PC s AGP grafárnou. Zapojil jsem ho v rozebraném stavu-vše fungovalo, pak jsem to poskládal a z nějakého důvodu mi to nekreslí obrázky - no video input- grafárna je v pořádku,stejně tak monitor. LEDka u AGP svítí. Čím by to mohlo býti?
Díky.

Předmět Autor Datum
skús vybrať grafickú kartu a dať ju tam znovu, no a dobre zatlačiť
omelius 01.02.2011 19:08
omelius
To všechno jsem samozřejmě zkoušel, i jiné karty- a ani blik
Tenep 01.02.2011 19:16
Tenep
No, a jaké obrázky ti to nekreslí? Ukazuje to něco? Píšeš, že v rozebraném stavu to funguje správně:…
Pytlík 01.02.2011 20:18
Pytlík
Ukazuje to pouze to "no video input", ale to ukáže i když zapojím kabel do nepřipojené grafárny(taky… poslední
Tenep 01.02.2011 21:42
Tenep

No, a jaké obrázky ti to nekreslí? Ukazuje to něco? Píšeš, že v rozebraném stavu to funguje správně: Máš tedy správné distanční sloupky pod deskou, je grafická karta (tebou nonšalantně zvaná "grafárna" - jak já nesnáším ty rádoby suterénní týpky!) správně usazena ve slotu? (když je základní deska na příliš nízkých sloupcích, tak se grafická karta nedá zcela zarazit do konektoru)

Ukazuje to pouze to "no video input", ale to ukáže i když zapojím kabel do nepřipojené grafárny(taky nemám rád rádoby suverénní týpky. Je to zkratka ne machrovinka.) Šroubky od desky jsem taky povoloval a kartu tam skutečně dotlačil na doraz. Co značí vůbec ta diodka? Že jde do karty proud? V rozdělaném stavu to fungovalo, pak jsem to do něj nevracel. Možná jsem někde při operacích porušil základní desku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru