Avatar uživatele
Tw!st

Chlapi, zastrkujete košili do kalhot, nebo ne?

Drtivá většina kolegů a podnikatelů má košili vždy zastrčenou v kalhotech, málokdo ji má volně, já osobně si myslím, že mít ji volně je pohodlnější… jaký na to máte názor? Myslíte, že to něco vyjadřuje? Co se vám více líbí?
Respektive takhle, mám-li košili a džíny (ne oblek) a jdu třeba na konferenci nebo obchodní jednání, je vhodnější mít košili zastrčenou nebo ne, nebo je to úplně jedno?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, Anikitos před 2902 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

Jsou košile, které se nosí pouze přes.
A pak ty druhý, který se nosí do.
A pak jsou lidi, kteří séřou na všechno a všechny – a taky žijou 🙂

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

Ano, nemám na výběr, jinak by mi kalhoty spadly. Tudíž to má ryze praktický důvod, a ať si o tom každý myslí, co chce (vyvozovat cokoli z toho, jak se kdo obléká, mi přijde povrchní k zblití).

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Já to dělám podle počasí. Pokud je vedro, tak nezastrkuji, v chladném, větrném počasí a navečer, kdy začíná být zima, tak zastrkuji.
A jelikož jsem stále jen dělník, tak na konference či obchodní jednání nechodím, tudíž zbytek otázky se mě netýká.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Od jisté doby, je nosím volně, protože pivní mozol mi dělá košile čím dál kratší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Zastrkuji. Snad jen v případě kdy si beru kraťasy, tak ji nechávám volně, ale zase to jsou jiné košile.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dismas

Nezastrkuju ji.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Anikitos

Podle příležitosti. Když mám kraťasy tak navolno, ale když mám na sobě rifle nabo jakékoli jiné dlouhé kalhoty, tak zastrčenou. Mít košili volně je pohodlnější, ale zastrčenou zase stylovější a elegantnější.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jesé20

Nezastrkuji, ale znám lidi kteří jo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vlasecc

*Vše má pochopitelně základ v teplotě prostředí. Je-li chladno, pak jakákoliv košile ven z kalhot nedoléhá na bederní a ledvinnou oblast – to je pak plíživá cesta k prochlazení! Pokud je však teplo, někdy až horko, je nesmysl upínat se do zapnutých a zahrnutých košilí. Vliv na to, co s košilí, má pochopitelně i střih a velikost košile. Je-li příliš dlouhá, může v kalhotách vytvářet velmi nehezké boule, a naopak vyhrnutá z gatí pak vypadá jak zapomenutý „župan“. Čili ani to nebývá jen jednoznačné. S kratší košilí je to jednodušší, tu do kalhot zastrčit snadno lze. Záleží ale také na tloušťce košile. Jsou košile tenké, lehounké, bývají i košile ze silnější látky, např. z mažestru. To pak je třeba vyzkoušet klidně u zrcadla, jaký způsob odění košilí bude nejfunkčnější a nejvzhlednější.
*V každém případě se ale nehodí k jakémukoliv jednání (tedy i třeba na úřad) přijít s rozplandanou košilí! Je to netaktní vůči těm druhým, kteří jsou většinou oblečeni decentněji a chtějí s vámi jednat trochu naúrovni. Při lehčích aktech jednání v letním dusném horku se ovšem i košile ven z kalhot nebo jen tričko taky volné z kalhot, případně kalhotové bermudy nebo šortky nadlehčeně promíjejí.
*Pozor ale, v důležitých a např. v těžkých obchodních jednáních jste povinen „vařit se“ v košili zahrnuté do kalhot, často mít i sako a – rozhodně ne džíny či kraťasy. Měli by vás za poskoka, ne za osobu odpovědnou pro vrcholná jednání!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bumbes

… a pak jsou lidé, kteří nosí kšandy a tam to je už dané, pokud to není zrovna masochista, který nosí šle na holém těle!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
KarolínaNovo

Můj chlap to naštěstí nedělá. Nedělám to ani dětem, vypadá to příšerně. Manžel nosí košile skoro pořád. Má je mnohem radši, než trička. Mně to nevadí, alespoň mu to pořád sluší. K narozeninám jsem mu koupila pěknou košili z https://www.mo­dio.cz/panske-kosile a vzal si ji, když jsme spolu šli na večeři.

před 1774 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek