Avatar uživatele
cinkaurora

Nefunkčí google chrome, jak opravit?

Po aktualizaci mi nejde google chrome; nejde mi zmáčknout nastavení (předtím to bylo oranžové ty dva sloupce nastavení ta ikona) když mám načtenou stránku a chci ji přepsat v jedné kartě, tak mi na to nejde kliknout. Když mám dvě karty vedle sebe jednu otevřu a druhá s emi zavře. Vůbec nevím co s tím dělat.. viry ani šatnou myš nemám, viry jsem kontroloval a myš funguje v jiných programech normálně. Žádné přídavky do chromu nemám. Nevíte co s tím?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3861 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Též se připojím k názoru Google Chrome nepoužívat. Prostě sleduje aktivitu svých uživatelů, odesílá data o tom, co stahujete či jaké stránky navštěvujete.
Lepší než Chromium je v tomto ohledu SRWare Iron a nebo vůbec nejlepší je asi opera, která je teď Chromu velmi podobná.¨
Irona stáhnete z http://www.srwa­re.net/downlo­ads/srware_iron­.exe

Výhodou Irona či Opery je to, že by se měly automaticky aktualizovat na rozdíl od Chromia a je tam lepší podpora ze strany vývojářů, u Opery zvlášť.
Já osobně používám Internet Explorer, který tímto mohu doporučit.

Jinak internetový prohlížeč je jeden z nejzranitel­nějších programů v počítači a tam pravidelná a včasná aktualizace je z bezpečnostních důvodů nutností. Používat starou verzi je celkem hazardní.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
arygnoc

používať iný prehliadač.

chrome už dávno nie je rýchly jednoduchý prehliadač, ale je to sofistikovaný špión gúglu.

prípadne, ak chcete zotrvať u chrome, nájsť na nete staršiu verziu, odinštalovať terajšiu, nainštalovať staršiu (ktorá fungovala) a neaktualizovať.

čo sa týka aktualizácií – vždy je lepšie s aktualizáciami troška počkať (zvoliť voľbu „připomenout později“), nie vždy sú horúce aktualizácie úplne vychytané.
a to platí pre všetky programy, s výnimkou databázy antivírusov.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Reinstal…
Stávající Chrome odinstaluj a nainstaluj novou, čistou instanci.
Pokud nepůjde odinstalovat vlastním odinstalátorem, stáhni si Revo ( http://www.re­vouninstaller­.com/start_fre­eware_download­.html ).
A – upřímně, doporučuju spíše nainstalovat Chromium (jde o browser velmi podobný Chrome, jen o něco méně ´donáší´) – https://download-chromium.appspot­.com/ .

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Majkl95

chrome je pro lamy :D já používám firefox ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek