Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejasnosti k instalaci WIN7

Zdravím, uvažuji o přeinstalaci WIN7 a díval jsem se na nějaké videonávody - vyberu vlastní instalace a dostanu se na obrazovku "kam nainstalovat" - disk mám už z dřívějška rozdělen na C a D - takže vyberu C a teď nevím - musím ho nejdříve zformátovat? Nebo se zformátuje sám při instalaci WIN7? Pak je tam tlačítko "nový" se žlutou hvězdičkou - to jsem nepochopil k čemu slouží. Díky.

Předmět Autor Datum
Formát je úplne najlepší - neostanú tam potom už žiadne smeti.
pme 05.01.2014 18:46
pme
To máš na stolním PC nebo na notebooku? Notebooky mívají recovery disk ze kterého systém obnovíš do…
Fair-Play 05.01.2014 18:48
Fair-Play
Jen doplním-ty ovladače pro W7 si stáhni a připrav na oddíl D: předem.Hlavně pro základní desku a LA…
Karel04 05.01.2014 18:56
Karel04
Tady mám právě tu nejasnost, cituji z toho článku " V tomto kroku instalace také můžete svůj pevný d… poslední
Marra 05.01.2014 19:57
Marra

To máš na stolním PC nebo na notebooku? Notebooky mívají recovery disk ze kterého systém obnovíš do továrního nastavení včetně ovladačů. Pokud to instaluješ z DVD tak si uvědom, že samotným nainstalováním systému to nekončí ale začíná. Bude nutné nainstalovat všechny ovladače a obslužné programy. Pokud nemáš žádné zkušenosti, přenech to někomu, kdo je má.

Tady mám právě tu nejasnost, cituji z toho článku " V tomto kroku instalace také můžete svůj pevný disk zformátovat, odstranit nebo vytvořit oddíl, popřípadě načíst ovladač a to pokud zvolíte volbu "Možnosti jednotky". Tak když nedám zformátovat, stejně se to celé přemaže?? A načíst ovladač-co se tím myslí, jaký ovladač?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru