Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chlazení na AMD Phenom II X6 - ?

Čaute!

Potřeboval bych poradit s novým chlazením, se současným (box) konkrétní problém (kromě hluku!) nemám, ale chtěl bych kupovat novou grafickou kartu a trochu potaktovat.

Problém s kterým jsem se setkal je ten, že nemám zas tak rozměrnou casu - CoolerMaster Elite 430. Chlazení s kterým bych byl opravdu spokojený, jak cenově tak kvalitou je - CoolerMaster Hyper 212+ EVO, bohužel to se mi opravdu do casy nevejde. Navíc by teoreticky mohl být i problém s ramkama, které jsou relativně blízko procesoru viz. - Asus crosshair IV formula (základní deska).

Proto bych se chtěl zeptat jestli nevíte o nějaké alternativě, která by se mi do casy vešla, abych nemusel vyndavat ramky, a která by samozřejmě splňovala svůj účel na slušné (a tiché) úrovni. :)

Děkuji ;)

Předmět Autor Datum
Do 190mm široké krabice určitě vleze 153mm - GELID Solutions Tranquillo revize 2 (pokud jsi koupil v…
M-Pol 18.01.2014 11:59
M-Pol
Nemám vysoké ramky a ani na nich nemám chladič. Četl jsem si teď pár recenzí a koukal na pár videí (…
Silen 18.01.2014 13:17
Silen
Vem ho je dobrej,mam ho taky na Athlonu. poslední
sambilionk 19.01.2014 18:03
sambilionk

Nemám vysoké ramky a ani na nich nemám chladič. Četl jsem si teď pár recenzí a koukal na pár videí (moc jich zase není) a vypadá jako solidní chladič za tuhle cenu, navíc v rev.2 je možnost ho nainstalovat 4x90° i pro amd, což je přesně co jsem chtěl. Děkuju moc za tip, ještě se trochu porozhlédnu, ale nejspíš to bude nakonec vítěz. :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru