Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde internet přes kabel ani přes WI-FI

Ahoj už tak třetí den mi nejde internet přes kabel ani přes wi-fi. Prve jsem myslel, že to je síťovou kartou, ale není, že by to prý musela být hodně velká náhoda aby se obojí pokazilo zaráz. Po zapnutí PC mi jede internet tak 2minuty a potom opět nic jen se pořád dokola protáčí taková tak ikona načítání a nic. Měl jsem avast a když jsem ho vypl, tak to jelo. Proto jsem se rozhodl ho odinstalovat, akorát se mi to úplně tak nepodařilo vždycky se to seklo, ale smazal jsem ho ručně na Cčku v program files a pak v CCleaneru jsem ho odškrtl aby se nezapínal. Pak jsem nainstaloval AVG a dokud jsem nevypl PC jelo to, pak jsem ho zapl znova a opět pár minut šlapal a opět nic. Už mě to štve. Nevíte co s tím?

Předmět Autor Datum
Popis Tvého problému je záverečná fáza vývoja bez rozmyslu instalovaného a odinstalovaného nekvalitn…
Joseph 20.12.2013 19:40
Joseph
Obnoveni Windows o 1(3) mesice zpet by mohlo pomoci. Jinak urite pomuze obnoveni do tovarniho nastav…
Alfonz.SPO 20.12.2013 19:43
Alfonz.SPO
Ahoj díky za radu od včerejška co jsem to udělal internet šlape :-). Bylo to způsobené aktualizací A… poslední
_-M3-_ 21.12.2013 11:20
_-M3-_

Popis Tvého problému je záverečná fáza vývoja bez rozmyslu instalovaného a odinstalovaného nekvalitného softwaru, utilit, bordelu.

mel jsi koupit tablet, tam jak to user totálne rozdrbe, vykoná se reset do továrního nastavení a funguje dál, je to tam natvrdo v pameti ROM, kterou bežnou aktivitou usera nelze smazat, prepsat. Osobne se domnívam že tato vlastnost je pravým dúvodem úspechu tabletu.

Počítače pro mnhé lidi jsou príliš komplikované, dávají moc mnoho možností, lidi to stresuje, zvlášť jednoduché lidi užívajíci jednoduché vety, jednoduchá slova, jede, šlape, sekne

Není pomoci ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru