Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi kopírování a vypálení CD 1:1 v Neru

Chtěl jsem si pro jistotu ještě vypálit záložní CD min. rychlostí 4x (600 kb/sek).Dám Nero StartSmart - Oblíbené - Kopírovat CD - Kopírovat a pak už se stále načítá obraz do image...Mechanika je nečinná,nic se neděje,žádné % nenabíhají. Jinak to CD je bootovací (chráněný disk-Win XP). To mám ten obsah CD nejdříve nakopírovovat na pevný disk a pak vypálit nebo co dělám špatně?
Změna kategorie, původně: Tipy, triky (host)

Předmět Autor Datum
Pokud máš jen jednu mechaniku, tak je logické, že se obsah kopírovaného CD ( image) musí někam dočas…
nononot 28.04.2007 16:41
nononot
Ale mě to do složky Dokumenty jako-by ten image vytvořilo...Pouze že je stále 0 MB a nezvětšuje se n…
Luděk 28.04.2007 16:57
Luděk
Zkus jako cílovou jednotku vybrat Image recorder, a pak uložený image vypálit volbou " vypálit obraz… poslední
nononot 28.04.2007 17:11
nononot

Pokud máš jen jednu mechaniku, tak je logické, že se obsah kopírovaného CD ( image) musí někam dočasně uložit ( na harddisk) dříve než vložíš prázdné CD na které chceš kopírovat. V NERO musíš nastavit odkud a kam kopírovat. Máš 2 možnosti- buď nastavíš jako zdrojovou a cílovou mechaniku tvoji vypalovačku a pak se obsah nejdřív uloží na harddisk a vypalovačka si pak řekne o prázdný disk, na který to vypálí, nebo můžeš jako cílovou mechaniku vybrat image recorder, který ti vytvoří obraz disku pro pozdější vypálení, nebo třeba zkopírování či sdílení. NERO obrazy mají koncovku .nrg .

Ale mě to do složky Dokumenty jako-by ten image vytvořilo...Pouze že je stále 0 MB a nezvětšuje se na tu velikost cca 600 MB...Dělám to vždy tou možností,jak uvádíš -nastavíš jako zdrojovou a cílovou mechaniku vypalovačku a pak se obsah nejdřív uloží na harddisk a vypalovačka si pak řekne o prázdný disk, na který to vypálí...Pouze mě se to nehýbe a vypalovačka si tedy o žádný prázdný disk neříká...

Zkus jako cílovou jednotku vybrat Image recorder, a pak uložený image vypálit volbou " vypálit obraz disku nebo uložený projekt " Pokud máš DVD vypalovaču, měl bys mít vybranou cílovou jednotku CD a ne DVD. Když to nepůjde, jsou i další programy na vypalování a dokonce zdarma. Zkus taky vypálit jiné CD abys vyloučil chybu media, ze kterého chceš vypalovat zálohu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru