Avatar uživatele
kamila44444

Nejde mi nainstalovat na notebook kupovaná hra Můj kamarád kůň

když to nainstaluji tak pak dám hrát a ukáže se mi tahle tabulka: ./DxRenderer.cpp(787):0×­8876086C: GLUT ERROR: Could not create device. Error: D3DERR_INVALIDCALL
co mám dělat?. pak dám ok a pořád když dávám hrát tak se toto ukáže. Co mám dělat a pokud to mám znovu nainstalovat, tak mi to nejde pořár když kliknu na:počítač pak dám to CD můj kamarád kůň, kliknu na to a zase tam mám na výběr hrát,konec a pod.Prosím poraďte

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4498 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Georgo2010

Dobrý den, Vámi popisovaná chyba zřejmě bude mít příčinu ve starém ovladači grafické karty. V prvé řadě tedy doporučuji přes stránky výrobce grafické karty/pc stáhnout a nainstolovat aktuální verzi ovladačů pro Váš konkrétní typ karty.

V horším případě spouštíte hru na konfiguraci pc neodpovídající min.požadavkům: Procesor 1400 MHz, Operační paměť: 512 MB RAM, 3D grafická karta se 64 MB. Vždy se pečlivě zajímejte před koupí hry, zda-li podpoporuje Váš počítač (zpravidla bývá na vině operační systém MS Windows Vista).

V takovém případě bývá velice problematické reklamovat hru u prodejce, jelikož se automaticky předpokládá, že jste si hru mezitím zkopírovala, ale za návštěvu reklamačního oddělení nic nedáte.

Zdroj: www.xzone.cz/nah­ledgame.php3?id­g=2290

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek