Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi otevřít v PC nahrané DVD na dvdrekordéru z kamery

Nahrával jsem vždy z kamery přes dvdrekordér Philips 75 záznam na DVD, pak jsem si to mohl v PC v Pinacelu otevřít a upravovat, či pustit v nějakém přehrávači. Bohužel po údržbě Harddisku už mi to přehrávač v PC ani neotevře, ve vlastnostech disku D to ukazuje 0 volných bajtů a 0 plných bajtů (soubor RAW)a disk je zbarven jako plný modře. V dvdrekordéru toto DVD přehrát jde, u známého jsem to mohl alespoň přehrát v DVD Poweru přehrávači.
Zatím mi nikdo nedokázal poradit.Nevíte někdo náhodou, co mám udělat, abych to zase mohl zpracovávat?

Děkuji za odpověď zdenek.kuhnel@centrum.cz

Předmět Autor Datum
Co myslis tym "po údržbě Harddisku"? Kde, v PC? To ti vadilo ze vsetko funguje, tak si musel spustat… poslední
MM.. 26.05.2010 20:26
MM..

Co myslis tym "po údržbě Harddisku"? Kde, v PC? To ti vadilo ze vsetko funguje, tak si musel spustat nejaky znefunkcnovaci superprogram?
Jaky mas Windows? Ked XP daj si hladat v poradni alebo na google slovo upperfilter, ak to je ten problem je na to fix. Prescanuj cely PC na viry pomocou superantispyware.
Skus bod obnovenia systemu (start-programy-prislusenstvo-systemove-nastroj obnovenia), ak nejaky bod obnobvenia mas z doby ked to este slo.

Ked myslis nejaku udrzbu toho recorderu, tak si skontroluj nastavenia recorderu, ze ci je to nahrane DVD uzavrete (mozes tam mat niekde v nastaveniach ze automaticky uzatvarat, alebo rucne to DVD uzavri).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru