Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi udělat root na tabletu s androidem

Dobrý den, vážení,
obracím se na Vás s dotazem jehož předmět mě pěkně trápí již několik dnů. Pořídil jsem si tablet YARVIK Xenta 97ic (TAB9-200), s Androidem 4.1.1, přičemž jsem potřeboval na tomto zařízení odemknout ROOT.

Jsem co se týče Androidu nováčkem, nevyznám se v tom ani náhodou, proto jsem dlouze pročítal návody jak to udělat. Někde jsem se dozvěděl, že Yarvik má tablety s odemknutým ROOTem již z prodeje, ale ten můj asi zrovna byl vyjímkou. Použil jsem návod a aplikaci na ROOTování - SuperOneClick v2.3.3, postupoval jsem podle návodu a program udělal to co se psalo právě v návodu, vypsalo mi to že zařízení bylo ROOTováno. Tablet ještě pro jistotu restartuji, ale pak když chci otevřít aplikaci, která právě vyžaduje rootlý systém, tak mi to napíše že zařízení není rootoavné... Nevíte prosím někdo co s tím?

Používám výše uvedenou aplikaci, zkusil jsem i Unlock Root, tato aplikace mi rovněž hlásí zařilý root. Používám pro to klsický pc s WIN 7 Ultimate, 32 bit.

Prosím Vás o rady. Děkuji za věnovaný čas všem.

Předmět Autor Datum
Zkuste z Google Play stáhnout aplikaci SuperUser. Ta by se měla starat o přidělování ROOT práv jedno…
shark.jd 11.12.2012 10:24
shark.jd
Dobrý den, aplikaci jsem stáhnul. Po spuštění mi ukáže že seznam aplikací je prázdný.
mrvain 11.12.2012 17:17
mrvain
Normálně to funguje tak, že když se chystáte provést nějakou činnost, která vyžaduje ROOT, tak se na…
shark.jd 11.12.2012 18:55
shark.jd
Aplikaci SUPERUser mám, ale je když ji otevřu tak tam není žádná aplikace v seznamu, dále aplikace k… poslední
mrvain 13.12.2012 13:18
mrvain

Aplikaci SUPERUser mám, ale je když ji otevřu tak tam není žádná aplikace v seznamu, dále aplikace které vyžadují ROOT mi oznamují, že ROOT nemám, ani se nestane že by se aplikace "ptaly" na oprávnění - jak to mám být.
Dále také když se snažím zařízení ROOTovat, tak jak v aplikaci SuperOneClick, tak v aplikaci Unlock Root se mi operace podaří do konce a vypíše se mi že ROOT byl proveden.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru