Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi zvuk z webkam chatu

zdravím, mám problém, že když se připojím na webcam chat klasicky přes prohlížeč na jistých stránkách, vůbec neslyším zvuk, přitom když slečna měla problém s obrazem, tak všichni psali že ji slyší cvakat do klávesnice, zkusil jsem zesílit domácí kino namx a stejně nic, dívla jsem do nastavení zvukové karty, všechno pracuje jak má, neví někdo v čem by mohl být problém a jak to upravit ? já už fakt nevím..., přitom zvuk v pc nebo z interne... aha.. pozor.. tak jsem zjistil zajímavost.. právě mě napadlo pustit ten chat v exploreru a tam zvuk jede.. takže to bude asi přímo někde v google chrom nebo nastavení flashe.... pokud by někdo věděl co konkrétně se přenastavuje byl bych vděčný za radu
dík ivan

Předmět Autor Datum
na tom webe pod obrazom neni nahodou nejaka lista napr. vysuvacia ked tam prejdes mysou, a na nej mo…
MM.. 08.08.2012 00:58
MM..
no právě v tom nastavení chromu se taky nevyzná, nikde jsem tam nastavení zvuku nenašel.. ale na to… poslední
Keltik 08.08.2012 16:25
Keltik

na tom webe pod obrazom neni nahodou nejaka lista napr. vysuvacia ked tam prejdes mysou, a na nej moze byt obrazok repraciku a to je nastavovanie hlasitosti.
Druhe miesto kde nieco moze byt je pravy klik na to video - vlastnosti tam mas nastavenia flash playera mozes si to pozret ci tam nieco neni.
Tretie miesto kde sa treba pozret je zmiesavac ikonka vpravo dole, od visty vyssie ma tam kazdy program vlastny posuvnik.
Stvrte miesto je samotny prehliadac, chrome nepouzivam takze neviem ci sa da v nom vypnut zvuk skontroluj si aj nastavenia chrome.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru