Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde minimalizovat wmp + ovladač hlasitosti

Dobrý den,

mám dva dotazy:

1.: Nejde mi minimalizovat wmp. Mám Windows XP Professional a WMP 9. Kliknu pravým tlačítkem na dolní lištu, ale v panelech nástrojů nemám wmp...

2.: Kde mám hledat (popřípadě, jak se jmenuje) ovladač na klávesnici u NB Acer Aspire 3690. Na pravém boku klávesnice je ovládání zvuku (vol +/-, play, stop, ff, fb), ale nereaguje.

Tuším, že oba problémy (druhý určitě) budou způsobené přeinstalací počítače. Na touchpad jsem si ovladač našla na oficiálních stránkách, ale to ovládání hlasitosti tam není...

Předmět Autor Datum
1. nechapem jake panely nastroju kde tii chybvaju?? Sak minimalizovat sa da normalne na okne program… poslední
MM.. 28.05.2010 17:30
MM..

1. nechapem jake panely nastroju kde tii chybvaju?? Sak minimalizovat sa da normalne na okne programu (prip. si zmen vzhlad WMP klikaj po okne a vybehne tam menu, neviem jaky tam mas zrovna teraz vzhlad toho dementneho WPM9) alebo kliknes dole v liste do WMP pravou mysou a das si minimalizovat.

2. ovladace mas hladat JEDINE na stranke vyrobcu t.j. www.acer.com tam si najdes nejaky support alebo downloads a naklikas si svoj notebook a svoje Windows a tam su vsetky potrebne ovladace.

Par rad:
a) Win na notebook neni vhodne instalovat z nejakeho nikto-nevie-skade CD, ale k modernym notebookom existuje moznost RECOVERY (obnova na stav aky bol pri kupe) a tam bude fungovat vsetko jak ma. Bud sa to aktivuje nejakou klavesou pri stare alebo v BIOSe, vid NAVOD k notebooku (ak nemas tak je na www.acer.com)
// dodatok: pri RECOVERY zvycajne su zmazane vsetky data takze predtym svoje data zalohovat na nejaky externy USB disk / stick apod.

b) odporucam aktualizovat na WMP11, WMP9 je zabugovany nepouzitelny 100x_za_hodinu_program_proved_neplatnou_operaci programatorsky pokus studentov v MS :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru