Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde monitor pri spusteni PC

Zdravím,
mám takový malý problém.Měl jsem na opravě PC (vyměnili HD Disk a grafickou kartu) po zapojení doma a zpuštění tlačítka se mě rozjede PC ale ne monitor(nejde do něj signál) .V pocitaci trochu chrasti(jako kdyby neco hledal) a asi po dvou minutách chrastění přestane a zapne se monitor a vše nabíhá v normálním pořádku i funguje v pořádku.Nevíte co to může být? připadá mi to jako kdyby PC hledal nějaký HW ale po dvou min.když ho nenajde tak pokračuje normálně dál..

Předmět Autor Datum
Mal by si v prvom rade kontaktovat ten servis ze ti vratili pokazeny pocitac. To co popisujes bude…
MM.. 16.06.2011 15:35
MM..
"V pocitaci trochu chrasti(jako kdyby neco hledal)" - abych to nezakřikl, podíval bych se na disk po…
FixExa 16.06.2011 19:29
FixExa
Ano myslel som aj na to ale keby chrastil HDD tak by dotazovatel mal pocas tych 2minut vidiet na obr… poslední
MM.. 16.06.2011 19:57
MM..

Mal by si v prvom rade kontaktovat ten servis ze ti vratili pokazeny pocitac.

To co popisujes bude asi nejaka zavada v hardware, zakladna doska alebo zdroj (alebo je v tom PC moc slaby zdroj) - chrastenie predpokladam vychadza z nejakych napatovych menicov na doske alebo v zdroji alebo na grafike, alebo tam nieco blbo zapojili (alebo nezapojili dodatocne napajanie apod).

P.S: ak by chrastil disk tak je disk vadny.

Ano myslel som aj na to ale keby chrastil HDD tak by dotazovatel mal pocas tych 2minut vidiet na obrazovke logo vyrobcu dosky alebo vypisy BIOSu (BIOS ked caka na disk tak spravidla je uz obrazovka plna udajov). Ked ma na obrazovke nic (pisal "nejde do něj signál"), tak mi to skor pride ako nejaky elektronicky problem na doske alebo v zdroji alebo co.
Test disku ale samozrejme moze skusit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru