Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde nové PC - problém s grafikou?

Ahoj,

dneska mi přišel nový počítač, v pohodě jsem ho sestavil, potom spustil a OK, najel BIOS, ale po pár spuštěních už nejede. Vetráky na grafice jedou naplno a počítač pípí "tůů tu tu tu". Četl jsem že by to mohlo znamenat problém s grafikou, ale nevím jaký ani jak to vyřešit. MB mám ASUS P8H67 a grafika Sapphire Radeon HD 6870 Dirt 3 Edition, zapojená v PCI-E, do ní 2 napájení, a pomocí DVI-VGA k televizi.

Prosím poraďte, nevím co mám dělat.

Předmět Autor Datum
Zohnat inu grafiku(ktora samozrejme slapala v inom compe bez problemov) a vymenit za stavajucu, ak t…
vavrapeter 03.02.2012 19:34
vavrapeter
No nejsem si jistý, tu mou jsem strčil do kompu k bráchovi a taky, větráky naplno a komp se nerozjel…
Nikd0 04.02.2012 14:33
Nikd0
No a co k tomu chceš dodat? Pokud nejede ani v jiném PC, tak jí reklamuj. Ale jestli jsi nějakým způ… poslední
M-Pol 04.02.2012 15:21
M-Pol

Zohnat inu grafiku(ktora samozrejme slapala v inom compe bez problemov) a vymenit za stavajucu, ak to pojde, tak potom to "pípí tůů tu tu tu"(ak si to vycital v navode na dosku) neklamalo a zanesies si ju hadam vymenit, ked nejde hned od novoty.

No nejsem si jistý, tu mou jsem strčil do kompu k bráchovi a taky, větráky naplno a komp se nerozjel, ale když sem strčil tu bráchovu ke mě, tak taky to při jednou spuštění pípalo, ale při ostatních to jelo (asi náhoda?)...

Taky jsem si všiml že na té řadě kontaktů, kterou se to strká do počítače, je jeden není celej, konec chybí - může to být tím?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru