Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde přepínat grafický adaptér u steam her.

Dobrý den.Mám problém jak už je v názvu nejde mi přepínat grafický adaptér u steam her.Zaznamenal jsem to zatím u PoE a X:Rebirth ale jačkoliv jedu kolikrát náročnější hry na grafiku na medium kvůli výkonu tak mám podezření že se to děje i u zbytku steam her.

Mám NTB s integrovanou grafickou kartou intel HD 4600 (která je detekována) a jako druhou grafickou kartu mám nvidia GT 740M (která detekována není).
OS : Win 8.1 64bit
Procesor : Intel core I5-4200M CPU 2.50 GHZ
RAM : 8GB

Jen bych dodal že jsem zkoušel spouštět hry přímo přes nastavení jak v ovládacím panelu Nvidia nebo otevřením aplikace : Spustit s grafickým procesorem - Procesor Nvidia (který mám nastavený jako výchozí).

Předem děkuju za odpověď.

Předmět Autor Datum
ještě dodám že ovladače grafické karty jsou na aktuální verzi.
Honza4545 16.11.2013 17:29
Honza4545
Musíš kliknout pravým tlačítkem myši na ploše a mělo by tam být: Konfigurovat přepínatelnou grafiku…
Liqui 16.11.2013 19:24
Liqui
U nvidie toto není nebo jsem nejspíš nenašel ale tady nejde o výkon GT 740M ale o to že prostě ta hr… poslední
Honza4545 16.11.2013 21:24
Honza4545

Musíš kliknout pravým tlačítkem myši na ploše a mělo by tam být: Konfigurovat přepínatelnou grafiku něco takového na to klikneš máš tam seznam aplikací které jsou nastavené na různý výkon dáš přidat do seznamu a najdeš tam exe soubor hry kterou chceš zrychlit např právě to path of exile atd. Sice nečekej žádný ultra mega rozdíl protože GT 740m je šunt a velký rozdíl mezi tou intelovkou není ale o těch min. 10 FPS by měl být výkon lepší. A ještě když tam tu hru přidáš musíš nastavit grafiku na jeden z režimů já měl u NTB tři ale může se to lišit měl jsem AMD kartu ale mělo by to být podobné. Měl jsem tam úsporný režim nepřiřazeno a vysoký výkon. Doufám že jsem pomohl ale jak jsem řekl měl jsem AMD kartu a catalysty takže nevím jak to je u Nvidie je možné že to bude jinak.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru