Avatar uživatele
atriplex

Nejde spustit jedna konkrétní stránka.

Mám W. VISTA a prohlížeč Internet Explorer. Dnes z ničeho nic se mi po načetení stránky Seznam.cz asi po dvou sekundách objeví nápis „Program Internet Explorer přestal pracovat“. Když kliknu na jedinou nabídku, tedy „ukončit program“ naskočí další tabulka „Windows zjistila doplněk, který se pokouší nesprávně používat systémovou paměť“. Jak tedy dál postupovat, aby se Seznam opět načítal? U jiných stránek problém není. Dokonce u toho Seznamu je problém jen s titulní stranou. Když se přes Google dostanu na email, reality atd, tak to vše funguje. Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5080 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Ze své profesní zkušenosti webcodera/designera obvykle doporučuji už na samotném počátku i běžným uživatelům Internet Explorer velmi rychle vyexpedovat z počítače (resp. jej snad už raději nikdy nepoužívat) a nahradit něcím spolehlivějším. Explorer dělá z naší práce peklo, pokud někde něco nefunguje jak má, je skoro jistota že se to dotýká právě tohoto prohlížeče. Jeho největší problém nejsou ani tak pády aplikace, Internet Explorer ze všech prohlížečů nejčastěji selhává už jen ve svém způsobu a rychlosti interpretace samotných stránek a jejich kódu. Těch chybek co má je skutečně bezpočet a věnují se jim dedikované weby mající příhodně veznaku modré „e“ v plamenech 🙂 …

nechal bych explorer explorerem i se všemi jeho trablemi …

… Zkuste jej na čas nahradit prohlížečem Google Chrome (ten si při instalaci převezme uložené oblíbené záložky), dejte tomu na čas čanci zjistíte možná že jste přechodem udělala jen správně. Chrome je rozhodně rychlejší, lépe napsaný a spolehlivější prohlížeč.

Uvedu příklad za všechny, pokud v Chrome interpretace některé stránky způsobí pád, ukončí se opravdu jen jeden tab, nikoliv celá aplikace, restartování tabu je pak otázkou jednoho klepnutí. Nicméně chrome spíš nepadá, takže na tuto vychytávku spíše nebude muset ani dojít.

Zdroj: chrome.google.com

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
rynek878

používám několik explorerů včetně zmiňovaného IE počínaje 5,6,7 a nyní 8 verzí a je pravda že ho vyžívám méně než ostatní,ale nikdy jsem s ním neměl jeden jedinný problém.Už samotné nabíhání IE8 oproti Mozille Firefox 3.6.3 se nedá srovnat Mozilla je v tomto ohledu loudavý sráč,kterého mám instalovaný na porovnávání.

před 5080 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
mosoj

Mám podobné skušenosti.

před 5079 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek