Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejde stáhnout nic na plochu ***** c:\users\uživatelské jméno\desktop.ini - Hledám

Ahoj. od Soboty nejde nic uložovat ručně na plochu. Nejde uložit když se jedná o věci, u kterých se vybírá, kam je uložit. Programy, Torrenty jdou na plochu normálně, ale obrázky, zvuky se musí někde do jiné složky (viz obrázek). Nevíte prosím co s tím? A dále: Nefunguje nám CD/DVD mechanika. Bere to hry, ale ne REPAIR a BOOT disk na Vistu, což je divné. Nejde nějak stáhnout něco, at si mohu ten formát .iso spustit normálně bez toho, abych to vypálil? Použil jsem Power ISO ale to mountuje do F: a ten když rozkliknu, tak tam jsou jen soubory a složky, žádný autorun. Kdyžtak díky.

Dále pak po otevření/stáhnutí souboru to udělá hned zástupce, štve mě to.

A poslední: Nejde mi u nabídky START dát Smazat naposledy otevřené položky, což před pár dny šlo. Mám dojem, že jsem vymazal odněkud soubor desktop.ini a nevím, jak ho nahradit. Prosím, pomozte mi.

Windows Vista

Další část:

c:\users\uživatelské jméno\desktop.ini

Ahoj. Nemohl by mi prosím někdo poradit, kde seženu tuhle věc? Omylem jsem si smazal desktop.ini a pokakal se mi počítač. Kdyžtak děkuji

Předmět Autor Datum
Vytvor si nboveho uzivatele a od nej si pak Desktop.INI zkopiruj. Pochybuju, ze by tento soubor zpus…
Jan Fiala 18.07.2011 19:39
Jan Fiala
problém 1: IMHO sis smazal hardlinky ve svém profilu. Pokud mažeš bez toho, že víš co vlastně děláš,…
touchwood 19.07.2011 08:27
touchwood
Hotovo, stačilo jen založit učet s ADMIN právy, smazat puvodní a vyzvednout si věci z původního učtu… poslední
D3NJI 19.07.2011 19:43
D3NJI

problém 1: IMHO sis smazal hardlinky ve svém profilu. Pokud mažeš bez toho, že víš co vlastně děláš, tak to většinou tak dopadá, jako ve tvém případě.

problém 2: Instalační DVD Windows se musí nabootovat, ve Windows ti je k ničemu. PowerISO dle tvého popisu funguje, jen ty jej neumíš používat. :-)

problém 3: A kde to dělá ty zástupce?

problém 4: Desktop.ini s tím nemá nic společného. Spojitost vidím s bodem č.1, tj. poškozený profil uživatele vlivem neodborných zásahů.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru