Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde zvuk cerstva instalace win

Zdravim, mel jsem problem s viry a rozhodl jsem se komplet preinstalovat windows (XP profesional 32 bit), k tomu jsem preformatoval HDD.
No po onstalaci jsem podle udaju z everestu stahnul ovladace pro zakladni desku a grafiku, grafika je OK zakladni deska asi taky, ale zvuk nejde. Ovladac na zvuk byl u ovladace zakladni desky. Tady je vypis z everestu Obrazek.
Divne je ze i po nainstalovani toho audio driveru (jo a stahoval jsem ze stranek vyrobce shuttle) je ve spravci zarizeni Multimedialni zvukovy adapter jako zluty otaznik.
Vedel by si nekdo rady?

Předmět Autor Datum
Takže driver odtud jste zkoušel? Případně můžete zkusit ještě tento. Ještě jedna věc - máte nainstal…
shark.jd 17.12.2010 18:14
shark.jd
To je presne ten samy link odkud jsem ho stahnul, dobre ten druhy odkaz muzu vyzkouset. Service pack…
Palka 17.12.2010 18:22
Palka
Ta je volně ke stažení na internetu, nicméně to nevyřeší váš problém. Narážel jsem na problém se zvu…
shark.jd 17.12.2010 18:26
shark.jd
Hmm co se nestalo, prepojil sem jack do integrovane zvukovky (ktera sem si myslel ze nefungovala) a…
Palka 17.12.2010 18:36
Palka
No tak počkat, to mě nenapadlo, že máte dvě zvukovky. To musíte stáhnout ovladač od zvukovky, ten je…
shark.jd 17.12.2010 19:29
shark.jd
Hmm aha ja mysel ze to byla ona co jsem instaloval. No tendle ovladac stahnout nemuzu chce to prihla…
Palka 18.12.2010 10:51
Palka
Můžete zkusit stáhnout ovladač odtud, ale je to spíš taková metoda pokus-omyl. Nemáte někde papíry o…
shark.jd 18.12.2010 11:12
shark.jd
Asi pujde ten zpusob pokus omyl, dokumentaci nemam je to milion a pul let stary PC poskladany ze sta… poslední
Palka 18.12.2010 15:28
Palka
kb888111 není jen pro realtek, ale pro všechny hd audio zvukovky. (ale jak píšeš, s sp3 není potřeba…
lední brtník 17.12.2010 22:17
lední brtník

Ta je volně ke stažení na internetu, nicméně to nevyřeší váš problém. Narážel jsem na problém se zvukovkou a řešil to patche vydaný od Microsoftu, který by už v SP3 měl být obsazen. Došlo mi ale, že to platí jen pro zvukovky Realtek.

Hmm co se nestalo, prepojil sem jack do integrovane zvukovky (ktera sem si myslel ze nefungovala) a zvuk jde, no nic staci mi to ale je divne ze nejde normalni zvukovka ve ktere to dotedka slo. Po nainstalovani toho ovladace porad nejde a ve spravci je porad zluty otaznik (a v nem vykricnik).

Hmm aha ja mysel ze to byla ona co jsem instaloval. No tendle ovladac stahnout nemuzu chce to prihlaseni a na te strance neni moznost registrace maj to nejake podelane.
Nicmene si stahnu SP3 aspon, cetl sem ze se ma aplikovat na cistej windows bez programu atd, je to pravda pripadne vadi kdyz uz tam mam zakladni programy? (mozilla firefox, open office, VLC media player a codeck pack).

Můžete zkusit stáhnout ovladač odtud, ale je to spíš taková metoda pokus-omyl. Nemáte někde papíry od PC, kde by bylo přesně napsaný, co to je za zvukovku? Ten Everest ukazuje jen chip. CD k té zvukovce předpokládám už asi nemáte, že?

Co se týče SP3, tak je to jen doporučení. Stát by se za normálních okolností nic nemělo a update SP2 -> SP3 by měl proběhnout vpořádku.

Asi pujde ten zpusob pokus omyl, dokumentaci nemam je to milion a pul let stary PC poskladany ze starych komponent (jednu soucastku od toho kamose druhou od tohodle treti z bazaru znate to - PC za 400kc :)) ktery se pouziva VYHRADNE na internet. Takze co to je za tvukovku nezjistim ale ja uz si nejaky spravny ovladac teda najdu :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru