Avatar uživatele
Punk Kitty

Nejdou mi otevírat soubory .rar z ulož.to. Jaký program si na to mám stáhnout?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3887 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

http://www.slu­necnice.cz/sw/7-zip/ tento je velice kvalitni je free a je v cestine…
po instalaci programu otevri program nahore vyber NASTROJE dale MOZNOSTI a na karte system si vyber RAR pridej a program ti bude RAR otevirat …
pokud zasrtnes vse tak ti to bude otevirat i jine jako ISO..Zip atd ..
Doplňuji:
Nebo tento .. http://www.slu­necnice.cz/sw/win­rar/ WinRAR ..ale je to bohuzel jen trial a po urcie dobe si ho musite zakoupit nebo odinstalovat.. nejen proto je 7zip jasny vitez ale i lepe kompimuje nez tento program WinRAR snad jeho jedina prednost je vetsi skinovatelnost narozdil od 7zip kde vas okno programu ani ikony nijak neohromi… ale ani nijak zvlast neurazi :D

Upravil/a: badisko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Též doporučím 7-Zip, důvody tu napsal badisko, nebudu si hrát na tlampač.
Jen doplním, že Total Commander NENÍ zdarma, je shareware a je nutné si ho po určité době koupit. V opačném jeho používání je v rozporu s licencí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
arygnoc

úplme majjednoduchšie si stiahnuť totalcommander, kde rar súbor jedným kliknutím otvoríte a vybrané súbory jednoduchým pretiahnutím myši (prípadne tlačítkom F5) skopírujete na žiadané miesto.

program je ideálny na prácu so súbormi (mazanie [del, F8], kopírovanie [F5], premiestňovanie [F6], tvorbu nových adresárov, komprimáciu a dekomprimáciu (bežné RAR a ZIP a asi ďalších 6–7 komprimačných metód včítane nastavenia komprimácie), ftp prenos, výhodou je zobrazenie zdrojového i cieľového adresára.

možnosť nastavenia zobrazenia súborov (zoznam, miniatúry, podrobnosti), ich zoradenia (názov, prípona, veľkosť, čas), ako aj tvorba záložiek (hlboko včlenené adresáre otvoríte jedným klikom) a mnoho iného.

jeden z najlepších, ak nie najlepší nástroj na prácu so súbormi.

program je síce iba nejaký čas free, potom slušne žiada o príspevok v úvodnom okne, ale možno ho bez obmedzenia používať – po zistení, že program je super, drobný obnos určite obetujete (pár dolárov, autor zvolil veľmi rozumnú cenu), ak nie, nič sa nedeje (program nie je blokovaný).

doporučujem, vykašľať sa na nejaké špecialitky, keď tu je všetko v jednom.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Punk Kitty

Po naistalování 7zip se mi na ploše objeví jen složka s x-soubory…jak to mám udělat? (programový neznalec)

před 3887 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
badisko

nic to hlavni okno muzes zavrit …:D … jen klikni na svuj stazenej soubor RAR ono se otevre znova ..DOLE V OKNE NA NIC NEKLIKEJ !!!!!! pokud nechces extrahovat pouze jeden soubor ze slozky souboru ktery jsis stahla ..:D !!! proste klikni na ikonu zlyra s napisem rar ..otevre se okno podivej se nahoru tam znova klikni na rozbalit a kopirovat do (kopirovat do …je vlastne slozka kam se ti to vsechno ulozi …

před 3887 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Reezo

Jsi na www.stahuj.cz a stáhni si nejnovější winrar (free) poté, až to nainstaluješ, tak se změní ikona toho souboru. Pak to jen otevřeš rozbalíš to kam budeš chtít a je to hotové. Pak už jen do cílové složky.

před 3887 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Bedy

WinRAR není free!

před 3887 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
badisko

ad Reezo …ne vse co je nove je lepsi…

před 3887 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek