Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejdou mi uložit naskenované obrázky

Ahoj. Mám multifunkční HP Deskjet F-2100, dříve se mi naskenované dokumenty automaticky odesílaly do dokumentů, teď na mě vyběhne hláška -při odesílání naskenovaných obrázků do programů došlo k chybě.
V nastavení skenování dokumentů je políčko, kam chcete naskenované obrázky posílat, jenže je prázdné a nejde do něj nic vepsat. Zkoušel jsem přeinstalovat celou tiskárnu a je to pořád stejné. Pod tím prázdným políčkem je tlačítko uložit možnosti, když ho zmáčknu objeví se další okno kde je možnost výběru kam dokument odeslat. Jenže po nastavení cesty dokumentu - C:\Documents and Settings\Petr\Dokumenty\Moje naskenované obrázky se při potvrzení OK se okno zavře, zůstane otevřené to hlavní a při potvrzení vyskočí chyba - vyberte cíl pro odeslání naskenovaných obrázků. Je to stejné u ostatních uživatelů i u admina. Netušíte někdo, kde by mohl být problém?

Předmět Autor Datum
Zkoušel jsem přeinstalovat celou tiskárnu Já bych jí asi zkusil nejprve odinstalovat. Mrknul bych d…
Kráťa 11.04.2009 11:46
Kráťa
Máš místo na disku?
MaSo 11.04.2009 14:05
MaSo
Tys na to možná kápl. No ale autor dotazu se nenamáhá odpovědět, tak už mu to možná jde a kdoví čím…
Kráťa 11.04.2009 14:27
Kráťa
Třeba obědvá, má velký řízek a nemůže ho spořádat :-). Možná si i přidal...
VN 11.04.2009 14:31
VN
Když je venku tak krásně rozhodně nestrávím celou sobotu u počítače. Vyzkoušel jsem výše popsané nep…
Klouzek 11.04.2009 16:43
Klouzek
Podle ohlasů na jiném fóru po tomhle problému stačí přeinstalovat HP software. poslední
karel 11.04.2009 16:45
karel

Zkoušel jsem přeinstalovat celou tiskárnu

Já bych jí asi zkusil nejprve odinstalovat. Mrknul bych do přidat<>ubrat programy, odinstaloval ji tam (pokud je), podíval se do msconfig jestli se nespouští po spuštění, pak našel v registrech všechny výskyty "HP Deskjet" a smazal je, odebral ji ve správci zařízení a resetoval počítač (s odpojeným kabelem) - zkrátka co nejvíce dosáhnout toho, jako když se instalovala poprvé.
Možná by i pomohl nějaký bod obnovy (ten spíše - pokud je). Nějaký program mohl například při instalaci přepsat *.DLL a jelikož je spuštěn sám, novou instalací tiskárny se přepsaná *.DLL nemusí přepsat.

Když je venku tak krásně rozhodně nestrávím celou sobotu u počítače. Vyzkoušel jsem výše popsané nepomohlo nic. Jelikož je to jen komp na net, kde nemusím nic zdlouhavě zálohovat, přeinstaloval jsem Billovy XP Home a nainstalil tiskárnu znova a už to funguje. Díky za rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru