Avatar uživatele
luckykubrt

666 – symbolické satanovo číslo. Proč ho nosí každý člověk?

Když mám ten počet bodů rovný satanovu číslu tak dám i otázku, která s tím bude souviset. Dá se zkrotit divoká šelma, která rovněž nese toto číslo v podobě OSN?

Zajímavá 0 před 2470 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Roman71

Číslo 6 v biblické řeči čísel znamená nedokonalost. Tím že se toto číslo opakuje třikrát, odpovídá zdůrazněné hrubé nedokonalosti. Když Bible říká, že je to číslo člověka, má pravdu, protože následky zděděného hříchu – nedokonalost si neseme absolutně všichni do jednoho.
Nutno dodat, že první lidskou dvojici, Adama a Evu, přiměl k nezávislosti na Stvořiteli Satan (padlý anděl). Použil hada, aby obelstil Evu, a namluvil jí, že budou jako Bůh, budou znát dobré a špatné. O tom, co je pro člověka dobré nebo špatné, má už od stvoření výsadní právo rozhodovat právě Stvořitel. Když si takhle začnou o všem rozhodovat lidé, je vidět, kam člověka dovede nezávislost na Bohu – dárci života :) ..do záhuby.

Vypadá to beznadějně, ale řešení je už velmi blízko (Daniel 2:44).

Upravil/a: Roman71

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Číslo 666 zatím každý člověk nenosí. Jde o projekt, který připomíná Velkého bratra z Orwelova románu 1984.

Dnes se čipují zvířata, začínají se čipovat lidé, takže umožňuje na jedné straně omoct při léčení, identifikaci zločinci, při hlídání dětí atd., ale na druhé straně je to zlo, šelma 666 – symbolické naplnění apokalypsy z proroctví sv. Jana, tedy zla.

Nedávno jsem viděla v TEV, že někteří jedinci používají zabudované čipy i k placení, či otevírání dveří.

Nevím, myslím si, že jde o omezování svobody, kontrolu, na vším, co člověk dělá, ale bohužel pomalu se blíží … neodporuje to Listině základních práv a svobod? Snad už se toho nedočkám …

Vše má rub a líc … dobro, nebo zlo? Pomohlo by zabránit pohybu některých jedinců?

Pročtěte si odkaz

Šelma 666, Univerzální systém kontroly lidí 2
Věděli jsme, že to přijde. Už není kam se schovat. V tomto ohromujícím odhalení autor, Texe Marrs, rozplétá záhadu Projektu L.U.C.I.D., mrazivý program směřující k pohlcení celého světa. Brzy každá osoba na Zemi – dokonce i novorozené děti – obdrží univerzální biometrickou identifikační kartu. Těm, kteří budou odporovat, bude do mozku chirurgickým zásahem vsazen biočip pro kontrolu vědomí. Program ISO 9000 vyžaduje, aby všechno vyrobené zboží bylo označeno číslem Šelmy, 66 atd.
http://tajomstva­.org/new-world-order/selma-666-univerzalni-system-kontroly-lidi-2/

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kelt

Uvedené číslo 666 se nečte šest set šedesát šest, ale šest, šest šest. Je to z hebrejštiny, kde číslo 6 symbolizuje hebrejský znak Vav, což znamená hák nebo člověk a právě spojení těchto tří Vav, představuje člověka, který je svatý až dokonalý, zároveň zlý (v podstatě svině) a obyčejný člověk. Spojení těchto tří znaků vzniká dokonalý znak v hebrejštině šén.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… špatná formulace otázky >>> nevím o tom, že by ho nosil každý, alespoň já ne …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek