Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejlepší program na nahrávání videí z her pro "ty slabší" mašiny

Zdravím lidi,chtěl bych se zeptat na ten podle vás nejlepší program na nahrávání videí z her pro "ty slabší" mašiny.Jak už asi z mých minulých dotazů víte,mám AMD procesor V140,15.6 HD LCD display,ATI Mobility Radeon HD4250 grafárnu,2 GB ramek a 250 GB na harddisku.Navíc je to všecho zakomponované v notebooku Acer eMachines e442 s Windows 7.S tím,když nahrávám Frapsem,mi brutálně sejde FPS z tradičních 50 FPS (někdy míň) na takovejch 5 FPS.Chtěl bych se zeptat,jestli neznáte nějakej šetrnější program;na místě,co to zabere na disku nezáleží,tyhle věci už si vyřeším sám.Nebude vadit ani placená verze,Trialy nebo cokoliv takového.
Díky,Steve.

Předmět Autor Datum
Ahoj, mám Fraps a taky nemám moc výkoný komp a když nahrávám Frapsem mám taky 5 FPS. Když se ale pak…
E-MAN 22.03.2013 17:51
E-MAN
Dobře,vyskouším,díky E-Mane :) poslední
SteveXtreme 22.03.2013 18:11
SteveXtreme

Ahoj, mám Fraps a taky nemám moc výkoný komp a když nahrávám Frapsem mám taky 5 FPS. Když se ale pak kouknu na výsledné video je ve výborné kavlitě. Nevím jak to je, ale myslím, že taky záleží na monitoru nebo nějak tak. Kdyžtak zkus Bandicam, Cam Stduio nebo HyperCam. Mám taky Cam Stduio a to je celkem dost šetrné.

E-MAN

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru