Avatar uživatele
Bumbes

Nejspíš to bude všechno trošku jinak!

Na této: http://forum.serial-pratele.cz/vi­ewtopic.php?f=27&t=­537&sid=601f2cd6a283302a­363aaa446edfe21c&star­t=200
se jistý (nejspíš ten pravý) Jakub Bouček brání proti útokům jakéhosi vyšinutého „Chandlera“. Je až udivující co dokáže něčí úchylný mozek vymyslet za naschvály.
Vypadá to, že veškeré nesmyslné příspěvky (zatím 3) zde uvedené pod falešnou identitou, mají pouze poškodit a zesměšnit pravého Jakuba Boučka.
Doplňuji:
Jak tak koukám, kopnutá husa se ozvala!
Koukám, že tu máme pěkné kvítko…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Jahoda, BENYTA, anonym, Molos, Moulas před 5052 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Asi to tak bude.Blábol,druhý v pořadí zmizel,byl odstraněn.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Mě je vcelku jedno, kdo je pravý a kdo ne, ani kdo je ona potrefená husa, ale myslím, že toto není to správné místo na vyřizování osobních sporů.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Re: Bumbes, ještě jsem nevidel kvítko ani husu s mindrákem 🙂 … už se holt stalo to, že odpovedi.cz definitivně zlidověly i na prvním stupni ZŠ.

Nepravý „Chandler“ i falesny „BoucekJakub“ bude asi jedna a ta samá nešťastná existence a to s pravděpodobností 50 až 90 procent :-/

//

Tohle si musí pořešit a rozhodnout místní admini, buď jim ten žabomyší spor budou ještě pískat a koučovat, nebo to jednoduše utnou … ale osobně bych vydávání se za někoho jiného a umyslné poškozování viděl jako dobrý důvod k ráznějšímu kroku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Chandler

Dotyčný Jakub Bouček se chová jako naprostý dement (viz jeho trapné forum).

To, co tam předvádí je až neuvěřitelné, jak někdo může bejt tak trapnej a úplně blbej. Nejlepší je, že z toho, co uvádí je z 50% lež.

Edit 21:48 : Nenechám an sobě dříví štípat .. to, co si dovoluje je neuvěřitelný. Varoval jsem ho, aby veškeré osobní údaje odstranil a on že ne ..a mohl bych pokračovat ..tak se nediv, že ho různě špiním všude na netu. Tobě by se to snad líbilo ? Kdyby o tobě někdo založil forum a kecal tam jen o tobě nesmysly a zveřejnil osboní údaje ? Asi ne co ..zajímalo by mě, jak by si to řešil ty. Já se tím třeba bavím ..když ho někde zesměšním, dokud bude otravovat on, nepřestanu.

Pokud máš nějaký problém, pojď na ICQ 338498092

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
oli969

musím říct, že tak dobře jsem se na internetu už dlouho nepobavil:), byl bych rád kdyby mezi těma dvěma ( nebo jedním?:) ) došlo na soud a tam se to objasnilo, kdo byl kdo a co kdo napsal

njedřív jsem si myslel, že Chandler je nevinná obět, ale spíš to vypadá na pěknýho magora, zvlášt po osobní zkušenosti:))
čili já chci věřejný soud BoučekxBetka

Zdroj: http://games.tis­cali.cz/forum/nfo­rum.asp?nkod=36986

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
annas

Zjišťuji, že jsem byla úplně mimo. Četla jsem ledabyle a nepochopila, že odpovídající Chandler je táž osoba. Jinak by bod nedostal.
Teprve až po dodatku Bumbese jsem pochopila. Stále si říkám, že musím být pozornější.

před 5049 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek