Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nekonečná obrazovka

Mám pro mě neznámý problém s obrazovkou, pravděpodobně i s nastavením ovladačů graf. karty, ale nemůžu zjistit příčinu.

Mám operační systém Windows XP Service Pack II, problém je s více programy, příklad za všechny Windows Media Player (WMP). Graf. karta GeForce 5200FX a GeForce8800GTS. (problém na obou, aktualizované ovladače, problém nezmizel)

Je to jednoduché, od levé hranice monitoru (plochy) doprava to jde donekonečna, spousta oken s programy se mi zobrazuje mimo monitor, avšak v poli kam se jinak nedostanu, změnil sem rozlišení a v pravém rohu se mi objevili dvě okna (Firefox a GP klient) a tak sem je mohl ručně přetáhnout doleva, abych je viděl, ale např. WMP když ho minimalizuji, odněkud z prava přiletí proužek a usedne do hlavního panelu, když ho maximalizuji, zase uletí :D Takhle tam mám ještě několik programů (VLC MP, Paint.net, Photoshop, 3Ds max) bez těchto programů se neobejdu, a jsem už zoufalý, takže pokud se najde někdo, kdo je mi schopen poradit, určitě to ocením. Děkuji

Předmět Autor Datum
pravy klik na plochu - vlastnosti, posledna karta, klikni na obdlznik s cislom "2" a dole ak mas zas…
MM.. 07.05.2008 15:07
MM..
Díky moc, měl sem "rozšířit i na druho obrazovku", nenapadlo mě hledat chybu na druhé obrazovce :-)… poslední
LookOut 07.05.2008 19:03
LookOut

pravy klik na plochu - vlastnosti, posledna karta, klikni na obdlznik s cislom "2" a dole ak mas zaskrtnute "rozsirit plochu na tento monitor" tak to zrus, ok, restart.
Ak nebudes potom nic vidiet tak prehod monitor do druheho vystupu grafiky :-)

P.S. Proste predpokladam ze z nejakeho dovodu ti to detekuje 2 monitory a druha cast plochy je na tom druhom monitore. Ak mas pripojenu TV alebo iny monitor do grafiky tak to odpoj a restart.
P.S.2. este napis ako mas pripojeny monitor do grafiky, ak mas zapojene oba kable (analog aj digital) tak jeden z nich odpoj (najprv skus odpojit analog VGA kabel a restart).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru