Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze se dostat do nastavení routeru (připojení od UPC)

Dobrý den, mám takový menší problém, před několika dny jsem si pořídíl internetového poskytovatele UPC i s wifi routrem. Prvních 14 dní vše šlapalo bez problému do nastavení wifi routeru jsem měl přístup bez komplikací ( myslím tím zadání 192.168.0.1/ do vyhledávače a zobrazilo se nastavení) Jenže jsem nastavil v tom nastavení místo routrové nastavení na přepětové nastavení a od té doby mi nejde se dostat do nastavení, ale internet jde bez problému i stahování. Vím, že je možnost resetování routeru ale rozhodl jsem se, že nejprem napíšu, jestli stím má někdo zkušenost nebo ví co stím.

Předmět Autor Datum
routrové nastavení na přepětové nastavení aha... a čo to znamená v normálnej reči?
pme 03.03.2014 21:49
pme
nepůjdu spát, to mě zajímá taky.
lední brtník 03.03.2014 22:53
lední brtník
No to já právě nevím, když jsem byl v nastavení routeru v jednom oknu myslím že nastavení systemu ne…
Sofid 04.03.2014 14:39
Sofid
před několika dny jsem si pořídíl internetového poskytovatele UPC i s wifi routrem Z toho plyne, že…
IQ37 03.03.2014 22:24
IQ37
Teď nevím jestli to je ironie :-D ale nejspíš jo. Mám dost zkušeností s tím, že když nenapíši, buď j… poslední
Sofid 04.03.2014 14:42
Sofid

No to já právě nevím, když jsem byl v nastavení routeru v jednom oknu myslím že nastavení systemu nebo něco podobného bylo na výběr nastavit routrové nastavení (to bude asi tovární nebo klasické) a přepěťové (to bohužel nevím co znamená) každopádně jsem to změnil na přepěťové proto, protože (nevím jestli to zde mohu napsat ale nejspíš ne, tak to napíšu jednodušeji) mi nešlo „stahovat“ a asi víte odkud (tor....) Na internetu jsem našel radu, že to mám nastavit na přepěťové nastavení a že prý to pujde. Jde to ale po změně se nejde dostat do nastavení routeru.

Teď nevím jestli to je ironie :-D ale nejspíš jo. Mám dost zkušeností s tím, že když nenapíši, buď jaký mám operační system apod. (vím že to sem nepatří) tak hodně lidí se ozve, že jak mají poznat chybu, když neznají informace. Tak jsem hned napsal, že mám wifi router od UPC aby jste věděli, že mám UPC a předejít zbytečným otázkám jakého mám poskytovatele. A navíc jsem to napsal jestli stím třebá nemá někdo zkušenosti. S resetem tak nějak počítám ale napadlo mě, že než to resetuju není naškodu se Vás zeptat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru