Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze se připojit na 3 PC, na 4. ano..

Zdravím,

zkouším se poptávat po různých poradnách, ale pořád nepřišla ta správná rada.

Mám doma 4 počítače, které jedou přes jeden router. Dva jsou pevné, ale jeden z nich jede přes wifi a 2 jsou notebooky, také přes wifi. Zčistajasna se nemůžu už asi třetí den připojit na jednu adresu - server(cizí, není můj). Na dvou notebookách to ještě včera fungovalo a po vyresetování nastavení internetu už to jede jen na jednom. Nemůžu přijít na to, čím to je, že 1 PC se na danou adresu připojí a 3 najednou ne. Providerem to není, firewallem také ne a OS jsem zkoušela pro jistotu přeinstalovat. Žádná změna. Máte nějakou radu? Děkuji

Předmět Autor Datum
Píše ti to nejakou chybovou hlášku ? Jakej máš prohlížeč jestli IE7 nebo IE8 tak doporučuju změnu (n…
D3rral 12.09.2010 11:45
D3rral
Prohlížeč mám Operu, na všech PC. Ale tím to není, nefunguje ani v IE. Jedná se o server jedné onlin…
M. 12.09.2010 11:50
M.
Chyba nie je pravdepodobne u teba. Toto je jedno z moznych vysvetleni. Vacsina online hier (serverov…
fleg 12.09.2010 12:00
fleg
S administratorem hry jsem mluvila a sam nevedel cim to je. Odkazal me na poskytovatele, kam jsem te… poslední
M. 12.09.2010 12:17
M.
Splývajú ti, respektíve máš zamenené pojmy: vytvoriť spojenie so serverom na danú adresu a to že ti…
Joseph 12.09.2010 12:01
Joseph

Prohlížeč mám Operu, na všech PC. Ale tím to není, nefunguje ani v IE. Jedná se o server jedné online hry. To znamená, že když se nepřipojím do control panelu, který je na té adrese, nepřipojím se ani do hry. Ale o to tak nejde, spíš jde o to, proč na jednom to jede a na zbývajících ne. Jinak to píše "Nelze se připojit ke vzdálenému serveru..."

Chyba nie je pravdepodobne u teba. Toto je jedno z moznych vysvetleni.
Vacsina online hier (serverov) ma vybudovany system ochrany proti cheaterom. Jednym z najcastejsich typov podvadzania je multiaccount, cize viacero uctov jedneho hraca. Server online hry vdaka tvojmu routru alebo proxy serveru poskytovatela vidi pripojeny uz 1pc, a ostatne pc, ktore sa pokusaju napojit z rovnakej ip adresy uz proste nepovoli. Ak je problem v tomto staci sa skontaktovat so spravcom servera danej hry.
Druha moznost je uchovavanie cookies bud na strane klienta, tvojho routra (proxy servra( alebo routra proxy servra) tvojho poskytovatela. Svoje cookies na svojich pc si zmazat mozes, na svojom routri pokial sluzi ako proxyna tiez resetom ale u poskytovatela nie. Skus oslovit svojho ISP, ci nenasadil na siet novy proxy server alebo priamo kontaktuj spravcu servera danej online hry, ktory by ti tiez mal pomoct riesit tento problem.
Pripadne sprav pokus, vypni vsetky pc a skus sa napojit na hru s pc, na ktorm to predtym neslo. Ak sa ti to podari, napoj zaroven pc, na ktorom slo...ak to nepojde je jasne, ze mozes mat naraz pripojeny na dany server len 1 pc.

S administratorem hry jsem mluvila a sam nevedel cim to je. Odkazal me na poskytovatele, kam jsem tedy napsala a poskytovatel mi odepsal, ze to proveril a chyba teda musi byt na mym PC. Na 2 PC ta onlinovka nebyla nainstalovana a konkretne na tom notebooku, kde to ted jde nebyla nainstalovana nikdy. Navic tam nikdy nebyl problem mit vice uctu. To tam ma kazdy :) Jedine co si myslim, ze to je fakt nejaka chyba routeru, ale to fakt nevim jak to zjistim.

Splývajú ti, respektíve máš zamenené pojmy: vytvoriť spojenie so serverom na danú adresu a to že ti na danej adrese server poskytne službu ktorú požaduješ, sú to dva úplne rozdielne záležitosti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru