Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelze spustit Sony Ericsson Xperia neo po vybití baterie

Dobrý večer,

asi poslední tři dny se mi tento mobil často vybíjel, dnes tam bylo asi 12% a hlásilo zase vybití. Tak jsem ho chtěl vypnout a zkusit zapnout, zda-li neběží nějaké zbytečnosti které ho moc vybíjejí. Bohužel po vypnutí už nešel zapnout. Vždy naskočí jen nápis Sony Ericsson a nic, zhasne display a za chvíli se zas objeví nápis.

Někde jsem našel že se má projet SEUSem, jen netuším jak se do mobilu dostat, když ho ani nezapnu, přes NTB mi nejde propojit. Dále jsem našel že se má udělat toto: V recovery udělej wipe data/cache - factory reset. Jenže to opět netuším, jak se do nějakého recovery dostat, když se vubec nespustí systém android ani mobil.

Teď jsem ho vypnul, dal do nabíječky a zkusím ho tak nechat co nejdelší dobu, jestli se to nějak nedokáže vzpamatovat, ale běžně po vybití kdy jsem ho dal na nabíječku tak se rozběhl...

Děkuji za Vaše tipy a rady co se s tím dá dělat.

Předmět Autor Datum
Pokud je opravdu hodně vybitý, pak se nespustí - to jsi zjistil. Když jej připojíš k nabíječce, musí…
Jan Fiala 17.03.2013 19:30
Jan Fiala
no nechal jsem ho na nabíječce třeba 15-20 minut a stejně se nespustil. Vyjmul jsem opět baterii (př…
exiton 17.03.2013 19:54
exiton
To, s těmi tlačítky při spuštění je reset do firemního nastavení. Pokud to chceš zkoušet, tak si nap…
Jan Fiala 17.03.2013 20:01
Jan Fiala
Tak jsem to nechal celou noc na nabíječce, hodne dlouho svítila kontrolka oranžově (nabíjí se) a rán… poslední
exiton 18.03.2013 14:34
exiton

Pokud je opravdu hodně vybitý, pak se nespustí - to jsi zjistil.
Když jej připojíš k nabíječce, musíš chvíli počkat, až se baterie dobije na určitou úroveň, pak jde zapnout.
Kdyby ani to nepomohlo, stačí vytáhnout na chvíli baterii.

P.S. aha, teď jsem si uvědomil, že máš xPerii, tam to bude s tou baterkou těžší.

no nechal jsem ho na nabíječce třeba 15-20 minut a stejně se nespustil. Vyjmul jsem opět baterii (předtím jsem to taky zkoušel), teď jí necham venku teda taky delší dobu,pak jí tam vrátím a necham na vypnutém telefonu nabíjet třeba hodinu.

rePS: mam Xperii ale baterka jde normálně vyndat, jako u jiných mobilů, sice jsem nekde taky četl že u určitých "chytrých" telefonu muže bejt s baterkou problém ale tady ne. Tak jsem udělal to co jsem popsal a budu čekat. Někde jsem viděl i zmačknout současně volume dolu a zapnutí mobilu - má se objevit nějaká trikolora, ale to jsem zkusil a také se nic nestalo,opět klasicky naběhl nápis a nic.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru