Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chrome - Missing File Error

Dobrý večer, potřebovala bych, prosím, poradit. Když chci spustit běžně používaný Chrome ve Win Vista, vyskakuje mi hláška, respektive okno Missing File Error, ve kterém je: Unable to find locale data files. Please reinstall. Co tomu předcházelo... po x měsících se načetl Proxy Switcher (který původně nešel odinstalovat, prý nenalezen), je možné, že bylo zmáčknuto na switch na jinou ip. Proxy jsem definitivně vyházela do koše a vysypala. Po chvíli jsem zjistila, že v Chrome nejdou spustit některé programy - fb, twitter, nelze zadat vyhledávání přímo do řádku pro url. Dala jsem obnovení systému (k 11.7.2013). Po zapnutí vše kromě Chrome ok. Máme na pc několik uživatelských účtů a na jednom z nich mi při spuštění Firefoxu nabídli zkopírování hesel, záložek atd z Chromu, který tam taky nejel. Pak znova obnovení systému do původního bodu a stále nic. Otázka tedy zní: jak neztratit data - hlavně záložky automatické dolňování, hesla atd., když odinst a znova nainst Chrome (je stále v programech i na ploše)? Jde to něčím pročistit nebo vrátit? Děkuji moc za rady!!!

Předmět Autor Datum
na roznych forach pisu ze to je tak posahane ze nepomoze ani reinstalacia chrome. Kto ti tam nadrbal… poslední
MM.. 07.08.2013 11:20
MM..

na roznych forach pisu ze to je tak posahane ze nepomoze ani reinstalacia chrome. Kto ti tam nadrbal proxy switcher a preco sa potom cudujes ze nejde FB a spol cez proxy? To je uplne normalna vec, to ma vediet ten kto tam ten proxy switcher instaloval. Programy sa nehadzu do kosa ale sa daju odinstalovat. V ovl.panely - software. Ked hodis do kosa ikonu tak program furt je v PC a nastavuje ti nejake proxy.

Co sa tyka toho chrome: tu pisu ze mas ist do
C:\Users\tvojemeno\AppData\Local\Google\Chrome\App lication
najst si tam zlozku s najvyssim cislom, do nej nakopirovat chrome.exe, a spustit chrome.exe odtial. Potom si zalohuj zalozky a ine veci.
A odinstalujte ten proxy switcher a uz nech tam nikto nic take neinstaluje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru